MediumPodden släpps måndagen den 19 november – Vivi Linde & Camilla Elfving

Nu sker det! I somras så kom vi på den ypperliga idéen att vi skulle starta MediumPodden. Jag (Vivi) har ju en egen podd redan men vad kan vara bättre än ett medium i en podd? Två medium i en podd såklart. Dubbelt så bra och spännande.

Vi kommer att släppa podden på måndagar och vi kommer både att ha avsnitt där bara vi två samtalar och avsnitt med inbjudna gäster.

Vill du att vi ska prata om något särskilt så skriv det gärna på vår sida eller facebooksida – MediumPodden. Det kan vara allmänna ämnen eller personliga frågor om allt mellan andlighet och medialitet. Ni kan även önska gäster. Vi hoppas att ni vill följa oss.

Vilka är vi?

Vivi Linde:

Att vara medium för mig är att stå med ena benet stadigt förankrat i Moder Jord och det andra ute i universum. Livet handlar om balans och en fredagskväll kan jag likväl tillbringa med ett glas champagne som djupt försjunken i meditation.

Jag var med i reality-serien “Livet på Andra Sidan” 2012 där man i 8 avsnitt fick följa 3 medium i arbete och vardag.
2010 var jag med som sierska i “Let´s Dance” åt Elin Kling.

Andligheten har funnits med mig i hela mitt liv. Som barn såg jag spöken och hade en stark utanför-kroppen-upplevelse. Jag började med astrologi som 16åring och därefter har utvecklingen fortsatt. Jag är en praktiserande naturmagiker, buddist och kabbalist som just nu studerar till alkemist. Andligheten och medialiteten är för mig en livsstil.

Vivi har även gett ut boken – gen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet.


Camilla Elfving:

Jag brukar titulera mig Kristen Spiritualist men jag kvalar även in på Eckist (religionen om Själsfärder, Eckankar). Samtidigt står jag fri från religioner då mediumskap och nyandlighet kännetecknas av frihet och självständighet. Mediumskap är en kunskapstradition och ett praktiskt know-how.

Etik och uppförandekoder är mer betydelsefullt för ett modernt Medium än att kunna citera ur heliga skrifter. Som långvarig medlem i Sällskapet för parapsykologisk forskning håller jag mig uppdaterad på medvetandeforskningen.

Jag skriver redaktionellt för tidningarna Free och Inspire och så har jag utkommit med ett par böcker om mediumskap och ut-ur-kroppen upplevelser/Själsresor. Mitt liv som Medium kretsar i övrigt kring privatsittningar och mediala demonstrationer. Jag älskar det jag gör och vill bidra till något gott för människa och samhälle

Camilla har även gett ut böckerna:

Medium: ditt liv med andevärlden en handbok

Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden

 

Kram Vivi & Camilla

5 thoughts on “MediumPodden släpps måndagen den 19 november – Vivi Linde & Camilla Elfving

Kommentera

Inloggad som Vivi Linde. Logga ut?

4 thoughts on “MediumPodden släpps måndagen den 19 november – Vivi Linde & Camilla Elfving

  1. Hej,
    Blev glad när jag såg er sida. Jag behöver någon att vända mig till då jag plötsligt har förmågor av olika slag. Det är lite scary.

    Hur känner du/ni i kroppen när du/ni är i kontakt med “andra sidan”?

    Mvh
    Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *