MediumPodden svarar på Lyssnarfrågor – 2

Vi pratar om:
Hur skiljer man på budskap från andevärlden och egna fantasier.
Hur får man information från andevärlden.
Hur upplevs intuitionen.
Hur själen ger kroppen information.
Andliga guider och andevärlden.
Våran syn på andliga guider.
Problematiken med gurus och personer som utger ser sig mer utvalda än andra.
Skeptisk eller inte.
Faran med att lura sig själv.

Varma kramar Vivi & Camilla

Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

KÖP VÅRA BÖCKER HÄR:

Camillas:

“Medium: Ditt liv med andevärlden en handbok”

“Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden

Vivis – “Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

8 thoughts on “MediumPodden svarar på Lyssnarfrågor – 2

 1. Tack snälla ni för att ni gör denna podden så intressant ovh viktiga ämnen ni tar upp som man går och funderar på.

  Fortsätt med detta bra för oss som söker i detta ämne och vill lära sig mer hur man skall gå tillväga och gå vidare etc.

  Kram från Helene i Göteborg

 2. Hej, vilken intressant podd idag med.. som ny inom detta utan ambition att arbeta som medium eller liknande utan bara för egen utveckling är det svårt att veta hur man skall gå vidare. Läser massor av böcker både från er och andra och det är väldigt utvecklande och spännande men jag kan känna att jag vill gå ännu längre men är tveksam hur då det känns som att det finns en del oseriöst inom det mediala eller rättare sagt människor där det blir för ”flummigt” och upphöjt. Men fortsätter att lyssna på er, tack för att ni gör detta, kram Linda

 3. Känner detsamma Linda att man inte vet vart man skall vända sig där det är seriösa människor som har kurser etc.Man vill gå vidare men vet inte riktigt hur…kanske Vivi eller Camilla har kurser man kan gå på.

  Kram Heléne

 4. Hej tjejer 💖
  Jätteintressant podd och även ert sista avsnitt men känns mest för de som jobbar som medium, ni pratar lite för mycket i mun på varann så det kan bli lite rörigt och svårt hålla fokus, det känns som att den som pratar måste få avsluta innan nästa tar vid. Inget illa menat utan mest för oss som lyssnar 💖

  Nu har jag lite frågor jag inte riktigt förstår samt till oss som INTE jobbar som medium och aldrig kommer att göra det:

  1. Min mammas grav blev “skändad” i november. Den 24/11 vaknar jag med en enorm bang i lägenheten. Flög upp i sängen, tog täcket runt mig, gick in till vardagsrummet och min soffa hade separerats från divanen, kände nånstans att det var mamma som avled i juli. Nästa gång jag går till hennes grav är saker stulna, bla en stor fin ljuslykta. Jag blev både arg och ledsen, förtvivlad hur man kan stjäla från de döda? Hela dagen var förstörd. Frågade min guide och ängar om vem som tagit den?

  När jag sedan på kvällen la mig, släcker lampan och sluter ögonen hör jag plötsligt hur en massa röster pratar som i ett eko med varandra, strax därpå kommer det en klar röst från vä öra, en manlig röst som säger *****vägen 16. Varken mer eller mindre. Tände lampan, tog telefonen som låg på laddning och googlade adressen, den fanns. Kan jag lita på detta? Dvs att personen som skändat mammas grav finns på denna adress?

  2. Min andliga guide (?) visar saker via bilder till mig via händer. Jag ser händer ofta, försöker tyda vad som menas men förstår sällan budskapen. Är det min guide? När jag i höstas var i en form av början av en relation visas en hand som jag fick se på nära håll med en ring på, kvällen efteråt visas en ny hand med en större ring men handen var gammal, grejen var att det blev inget med den killen. Vad betydde detta? Kan man lita på det som visas?

  3. Jag har haft en del obehagliga energier här hemma, speciellt i början av mitt andliga och mediala uppvaknande. De slog på tvn i sovrummet x flera, det var en kraftig röklukt och en enorm aktivitet i hallen när jag skulle sova. Jag var förstås jätterädd. Såklart ju mera rädslor desto mera av dessa energier. Det var sån tung energi hemma att jag knappt kunde vistas här under flera veckor. Fick tillslut bukt med detta men minns speciellt ett tillfälle då en kvinnlig röst säger: varför tog du livet av dig Carola samt en annan gång säger hon -jag ska berätta för dig hur din mamma kommer att dö. Vad var detta?? Eftersom jag jobbar på en akutmottagning och min mamma hade långt gången cancer så visste jag ju redan. Jag är inte rädd längre när dessa obalanserade negativa energier kommer eller visar sig, kapar med dem direkt men de kommer då och då.

  4. Nu på senaste har jag ställt en massa vägledningar om saker jag oroas över i min egna hälsa, efter x antal dagar kommer en röst som skrattar och pratar om just det jag oroas över, skrämmer mig lite och använder ord normalt varken en ängel eller en guide skulle använda. Jag blev skräckslagen. Hur får man bort såna här energier? När vet man skillnaden, visst jag vet att man skiljer på att änglar och guider är kärleksfulla men kan de använda ord såsom “du undrade om cancer”, “petekier överallt” och dessutom skratta? Är det mitt ego? Jag är varken psykiskt sjuk eller hör röster. Jag är också väldigt skeptisk och måste ha bevis innan jag tror på något, när jag får bevis vill jag ha flera bevis, ändå tror jag inte riktigt.

  Tacksam för vägledning! Tack för eran podd som är super 🙂 Kram

  1. Tack för dina tankar runt podden. Ja, vi vet att vi riktade oss lite speciellt till de i branschen just nu men det kommer inte bli så mycket sånt framöver. Vi kommer att ta upp frågorna. Kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *