Min almanacka nästa vecka…och jag älskar det!

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se

•cdon.se 

Tänkte visa upp min almanacka med mina inbokningar inför nästa vecka. Jag har ofta ett mål och det är att hålla den så tom som möjligt. Jag föredrar att leva mitt liv på impuls och jag bokar aldrig upp mig både en fredag och lördag. Endast en av dagarna får ha en MÅSTE grej, annars får jag spunk.

Nästa vecka kommer att ha 3 mega fokus, bokskrivande, planering inför nystarten av min podcast och läsande av andliga böcker för att hämta inspiration till mina böcker. Jag arbetar alla dagar och tider i veckan eftersom jag älskar mitt jobb så späckat schema som stressar går fetbort. Jag lyssnar på mig själv. 🤪

Jag är lite av en ensamvarg och sitter i min håla hahaha. Så jag behöver mycket egentid. ❤️ Men vi får se, allt kan hända med en tom almanacka…

 

8 thoughts on “Min almanacka nästa vecka…och jag älskar det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *