Min frys är dum i hela huvudet…

Jag säger bara det, kan en frys vara dum i hela huvudet så är min det. Min frys och jag utkämpar nämligen en tuff strid typ varje dag som verkar omöjligt för mig att vinna. Hur svårt kan det vara att inte börja pipa så fort jag stängt dörren? Ungefär lika svårt som att få tyst på mig verkar det som. Med andra ord stört omöjligt…

Dörrskrället har en oförmåga att stänga sig ordentligt och då börjar den pipa. Men inte direkt….nej nej, den väntar tills jag har slagit ner rumpan i soffan, på toan eller på något annat bekvämt ställe. Då kommer den på att den håller på att hamna i en akut värmebölja och får panik….och börjar pipa.

Sen får jag putta på den typ sjuttielva gånger innan den behagar tystna. Seriöst!

Jag har på allvar börjat undra om den tullar på nubben som ligger i frysen. Ska göra som alla ansvarsfulla vuxna gör, jag ska sätta ett streck på flaskan så jag kan se om nivån har sjunkit sedan sist…hmmm

6 thoughts on “Min frys är dum i hela huvudet…

  1. Kanske dags att snällt börja prata om att du ska köpa en ny frys så att den hör. Då kanske den slutar “glappa” Lycka till med din knäppa frysskadade frys. Kram. Ha en fin helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *