Min gigantiska kristallkula och häxkittel

Idag kom äntligen leveransen med min gigantiska kristallkula. Jag har haft en mindre tidigare men den gav jag bort till min Harry Potter tokiga systerson för några år sedan.

Jag hade inte riktigt räknat med hur tung den skull vara. Orkade knappt bära, råga på allt så öppnade sig himlen och det bara vräkte ner. Jag var ingen vacker syn när jag kom hem hahaha. Passar väl en häxa att se ut som en dränkt katt…

Blev även lite annat smått och gott…

Shoppat på tarothuset.se


En Pytte kittel. Trodde nog att den skulle vara större hahahaha


Shoppade även lite nya tarotpåsar. Behövs alltid


Är den inte cool?

😳 Nya tarotkort och runor

11 thoughts on “Min gigantiska kristallkula och häxkittel

  1. Blev så inspirerad att jag också skickade efter en kristallkula fast den mindre och en pendel. Roligt minne mamma och jag provade med vatten i en skål och hade ljus runt, då ringde det på dörren in kommer hennes väninna och tittar konstigt på oss när vi sitter där i mörker och stirrar i en skål :)Kram

  2. Känns som en affär som behöver ett besök av mig. Fantastisk kula och jättefina tarotpåsar.

    P.s. Ge mig häxipex trixet att se fab ut trots ösregn..jag ser ut som beatlejuice med mascara rinnande,snorig och håret som ett tradigt troll.D.s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *