Min Månads affirmation..

Min Månads affirmation som jag kommer lägga på min facebooks status varje dag 20/4-20/5
“Jag är tacksam för allt vad universum väljer att ge mig”
(Affirmation = en positiv instruktion som kan hjälpa dig att skapa det du vill vara, göra, känna, uttrycka eller uppleva i ditt liv)
Är du ofta på fb så välj din egen affirmation att lägga på din status och läsa varje dag i en månad. Det du tänker, säger och känner blir på riktigt när du står för det och säger det högt till dig själv varje dag. Eller sätt upp den på badrumsspegeln hemma. Att sätta affirmationen på Fb är att skrika ut den, ju mer du tror ju högre flöde hamnar du i.
Om en månad så kommer jag att berätta vad Universum har gett mig utan att lägga någon värdering i vad universum väljer att ge. Det finns ett överflöd, våga tro! Ha tillit!
Namaste vivi

4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *