Möten med underbara vänner, uppstart av min och Helena-Magdalenas youtube-kanal och kollat kläder på Designwerket.

Jag har verkligen haft en underbar och kreativ vecka. Nu sitter jag mest som en hösäck i soffan och försöker plana ut efter de höga topparna hahaha

Förra lördagen var Anders och jag på middag hos Anna och Håkan. Även Kayo var där och det var en himla kacklandes på oss fram till på småtimmarna. Jag som INTE hade tänkt vara ute sent. Det är sånt man deklarerar nu för tiden när man uppnått sån här aktningsvärd ålder. Märkligt att man aldrig lär sig, efter midnatt hade jag helt förlorat kontrollen över klockan och först när Kayo påpekade att vår värdinna började krokna så tittade jag på klockan och fick en smärre chock. Självklart fick jag betala för det dan efter då jag tidigt skulle ta mig ut till Formexmässan och hämta kläder. Och allt det där arbetet jag tänkt göra på söndagen blev såklart inte av. Men jag hade iaf kul och de räknas ju faktiskt.
Älskar dessa vackra halsband som jag fick av Kayo.

 

På måndagen åkte jag in till Helena-Magdalena Ivekrans som hade kommit upp till Stockholm för att vi äntligen skulle komma igång med vår youtube-kanal SoulSisters.

 

Det här hotellet kändes ju helrätt…

 

Vi började dagen med fika och snack.

 

Därefter startade vi igång..

 

Sjukt kul hade vi iaf…haha

Kläderna är från www.designwerket.com

 

På tisdagen så hade vi sen lunch med vännen Agneta Sjödin. Vi fick även hennes nyutkomna bok “Från Hjärtat”.

Älskar boken. Älskar alla hennes böcker, de har ett andligt djup som går direkt till mitt hjärta. Hon har Paulo Coelho nivå om ni frågar mig.

 


På onsdagen blev det ingen inspelning utan vi åkte ut till Formex mässan och träffade medierna Pehr Trollsveded, Britt-Marie Jemth och  Ewa Olsson i montern för

www.designwerket.com

DesignWerket är vår sponsor som har helt magiska kläder. Andlig feeling med mycket änglar och en jättefin passform för oss som inte är perfekta.

 


Pehr med kläder från www.designwerket.com

Helena-Magdalenas “vill-ha” jacka/tunika till vänster. Magiskt!

 

Älskar denna silvriga regnjacka. Det där med glitter är verkligen min grej…

 

Bara älskar! Finns med en underbar sjal till.

En glad Brittis. Som alltid.

Finns en massa fantastiska kuddar också

Vill ha!

Fantastiska ljushållare. den till höger heter “mediumlyktan”


Mina älsklingströjor…


Alltså denna syrenlila med änglavingar är såååå jag. Vill ha några andra plagg hon har i denna vackra färg. Blir mitt nästa klädprojekt Haha

Helena-Magdalena posar i denna coola långa “tyg-kofta” med luva. Så fin och härlig att bära.

One thought on “Möten med underbara vänner, uppstart av min och Helena-Magdalenas youtube-kanal och kollat kläder på Designwerket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *