Nu blir det andra bullar av. Hoppas jag…

Sista året har min hy jäklats lite med mig. Från att alltid haft en jättefin hy så har den sista året då och då fått utbrott med små kvisslor på kinderna, syns inte jätte mycket men ändå. Speciellt dyker de upp när jag använder smink i ansiktet. Funderar över om det kanska är ngt hormonellt? Ngt slags för-klimakterie-grej eller om jag redan är där utan att ha märkt Ngt? hmmmm…

Jag har iaf hela mitt liv älskat att sminka mig så jag har grämt mig över detta. Men nu peppar peppar så tror jag att jag har hittat ekoprodukter som min hy älskar.

Överst – Hermansdalseko.se
Underst – www.naturligtsnygg.se


❤️


❤️

Så här ser jag ut nu när jag använder dem. Hade ett lite utbrott av kvisslor när jag fick produkterna. Känns så bra!

❤️

❤️

❤️

4 thoughts on “Nu blir det andra bullar av. Hoppas jag…

  1. Jag har länge 0ckså velat börja Blogga men jag är en tiktig emeucie. Vet du hur jag kan göra för att göra detta på Bösta sett? Kran ooch namste

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *