Nu vässar vi klorna med nya läckra bilder för vår gemensamma podd – MediumPodden med Vivi Linde & Camilla Elfving

Detta ska bli så himla kul. Camilla Elvfing och jag är äntligen i startgroparna. På grund av att vi båda har mycket att göra så har vi inte riktigt hunnit med som vi önskat. Men vår podd MediumPodden kommer ut när som helst.

Jag har ju en egen podd med andlighet, medialitet och alternativ hälsa som får stå lite tillbaka (Finns alltid kvar och lyssna på och kanske kommer det upp något mer?). Men jag har tänkt ett tag att det skulle vara kul att vara två som alltid är med och pratar + att vi även kommer att bjuda in gäster. Det är tungrott att alltid vara själv så detta ska bli spännande. Dessutom så vill jag gärna göra något tillsammans med Camilla som jag tycker är en ärlig, kompetent och frisk fläkt i mediumvärlden. Dessutom lite skönt bling-bling som jag.

Något som vi båda brinner mycket för är att vi i branschen ska stötta varandra mer, det finns för mycket baktaleri. Det finns plats för oss alla och vi som arbetar med tillit bör dessutom tänka överflöd. Man behöver inte jobba eller tänka som andra då vi alla är olika individer med olika livsvägar och uppdrag. Var och en får lyssna inåt och uppåt efter sin vägledning och komma ihåg den moraliska kompassen.

Kram Vivi

0

0

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *