Nu e jag farlig!

Nu är det verkligen vår på riktigt…Sköna Maj…..YES! Det finns både marskatter och löpska brudar i maj….jag tillhör den senare kategorin. Vi häxor gör som dom gamla kelterna och firar högtiden Beltane vid denna tiden på året vilket innebär att högsta prioritet just nu ligger på själva befruktningen. Milt uttryckt kan man säga att människor gick man ur huse för att knulla runt i buskarna för att sådden skulle bli lyckad och för att säkerhetsställa barnaalstrandet på orten….det var tider det! Man körde oxå ner den stora fallossymbolen Majstången i jorden och hoppades på det bästa….det gör jag med!

Denna mycket spännande och livsbejakande sedvänja har tråkigt nog bytts ut mot att man ska ränna runt med plakat och skrika slagord som ingen varken lyssnar på eller bryr sig om….vad hände? Vilket nerköp! Jag är INTE nöjd! Det var defenitivt bättre förr!

Stenåldern är nya 2010….igår firades nämligen Valborg över ett ostdrypande Raclettjärn tillsammans med ett gäng hungriga men framför allt törstiga brudar. Kan lugnt säga att det var inte igår och inte i förrgår heller som jag käkade ca 1kg smältost till middag men shit va gott det var! 16 timmar senare är jag fortfarande proppmätt….ska aldrig mer äta!

Här dricks det Champagne och äts raclett hemma hos bästa vännen Annis!

Kram Princess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *