Otrohet kan vara något positivt!

Otrohet är ju som bekant ett stort problem som mänskligheten gärna vältrar sig i. Otrohet kan vara något positivt. Bedragen? Det är nu du har makten…grabba den med båda händerna och släpp den aldrig!

Som tur är så har expressen och jag lösningen på alla era problem.

Rekomendationslista från Expressen(och lilla mig) till den som vill förlåta. (ehe what? Förlåta är överskattat säger jag!)

1. Släpp taget om det som hänt. (Why när man har värsta slagläget säger jag? Det är ju från och med nu man kan få alla sina önskningar uppfyllda. Utnyttja läget och krossa den otrognas samvete som det fullblodsproffs du är. Gör detta till ditt segertåg! Man kan aldrig ofta nog påminna den andra om vilken loser den är!)

2. Jämför dig inte med den som din parner varit otrogen med. (Näääää… men berätta gärna om vilken loser personen i fråga har knullat. Här funkar lögner och smutskastning skita bra. Du kommer att få medhåll….lovar!)

3. Forska inte i detaljerna. (Vältra dig i dom säger jag! Hur ska man annars kunna använda dom i slagträ-debatten som jag hädanefter ALLTID kommer att vinna. Inget ont som inte har något gott med sig.)

4. Det finns inga perfekta förhållanden – kom ihåg det. ( Och inga perfekta kukar heller – kom ihåg det!)

5. Hämnd är en dålig idé som bara ger mer problem( För problem har vi ju inte redan eller? Bring it on bejbi säger jag! )

Så här ska man tydligen reparera förhållandet? (Mitt tips är en stor fet jävla smäll men det här kanske oxå funkar..?)

1. Säg förlåt från hela ditt hjärta. (Du kan ju börja med att karva ut det).

2. Tappa inte tålamodet när du blir ifrågasatt. ( Nääää och från och med nu har jag livstidsabbonnemang på dina sms och mail…..jag äger dig din fucking jävla idiot! Och du kommer bli jävligt medveten om det.)

3. Var extra snäll mot din partner. ( Ja, för du lär satan få kompensera det faktum att jag kommer att göra allt som står i min makt för att gnälla i hjäl relationen. Jag har nämligen en mission…..dö din jävel!)

4.Visa att du vill satsa på förhållandet. ( Kräla i skit och äta fårtestiklar kan vara en bra början. Hört att män faktiskt oxå kan bära burka….why not?)

5. Bjud till, ta initiativ till att göra roliga saker. (Vi kommer hädanefter göra allt som jag tycker är hyfsat kul som jag vet att du hatar. Balett och simhopp säger det dig någonting? Bara början……)

Kreativt!

2 thoughts on “Otrohet kan vara något positivt!

  1. Skrattade jag inte så jävla mkr redan vid ingressen av bloggen så skrattade jag så jag låg ner i sängen vid slutet. Hysteriskt välskrivet, klockrent rätt och vansinnigt roligt. Bra bra bra!!!!!!Applåder!!!//Charlotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *