Passade på att trolla mitt i flytten

Herregud vilken pärs att flytta. Varje gång brukar jag tänka att det är den sista. Det är ju ingen direkt dunderkur för relationen heller då vi båda har kort stubin och verkligen avskyr att göra sådant som är tråkigt, Anders är värst hahaha

Idag var vi tvungna att åka till Farsta för att inhandla lite mer kartonger. Eftersom det är löningshelg så var det knökat med folk och parkeringen var proppfull. När vi resultatlöst hade cirkulerat några varv så bestämde jag mig för ett snack med universum. Jag slöt mina ögon och samtidigt som jag visualiserade att det blev en plats ledig i mitten på raden på nästa sträcka så sa jag det till universum. Efter det så kände jag efter i kroppen hur det kändes, och visst sjutton kände jag att det skulle bli så. Mycket riktigt, när vi svängde upp runt nästa krök så åkte en bil i mitten på raden. Den svarta är vår. Så tack universum.

Ju mer man arbetar med attraktionslagen, ju bättre kläm får man på hur man ska göra.

Kram och namasté Vivi


Man tager vad man haver mitt i flyttpackandet sa Kajsa Warg. Middag! 😜

5 thoughts on “Passade på att trolla mitt i flytten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *