Podcast – 10 mediala/andliga frågor & svar av mediet Vivi Linde

1. Hur fungerar det högre jaget?
2. Har alla en andlig guide?
3. Hur kommer man ur andliga/mediala blockeringar?
4. Vad betyder ängelns namn?
5. Är våra döda anhöriga våra skyddsänglar?
6. Hur funkar reinkarnation?
7. Hur jordar man sig och behåller man närvaron i nuet?
8. Hur en utveckling kan se ut?
9. Hur öppnar och stänger man mot andevärlden?
10. Hur förbereder du dig inför en privat sittning?

 

 

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

10 thoughts on “Podcast – 10 mediala/andliga frågor & svar av mediet Vivi Linde

  1. Tack för intressant information.
    Jag undrar om vi alla har ett mål att nå… Eller kan det ta flera liv att uppnå?
    Varför möts jag av motstånd (typ sjukdom, mindre olyckor) hela tiden. Är det endast i syfte att Lära mig?
    Kram o tack igen 💜🙏

  2. Så intressant att få ta del av svaren på frågorna. Du förklarar så bra och ger olika vinklar på hur det kan vara för dig men att det kan se annorlunda ut för andra.Sen tycker jag att det är så vilsamt att lyssna till din röst som iallafall gör mig lugn. Tack Vivi för din tid till oss 🙂

  3. Tack fina. Jag har suckat minst 8 ggr och gråtit en tår. Så bra du svarat. Fick några aha upplevelser. Den här våren har jag fått till mig Rosenterapi och chakrabalansering. Jag upplever det som att dessa är något jag behöver göra för att komma framåt. Stressa ner och tänka mindre. Tack Vivi. Du är lite av en mentor. På onsdag ska jag på en sittning. Första gången. Whii!Varm Kram till er och pälsklingen. Hoppas att allt ser bra ut ang din hälsa….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *