Podcast – Guider, änglar, naturväsen, kraftdjur & mästare – I samtal med Britt-Marie Jemth om kanalisering och våra vägledares betydelse för oss.

Kanalisera mästare, änglar, andliga guider och andra vägledare är alltid intressant. Vi pratar om hur man kan öppna upp en kanal till högre dimensioner. Idag pratar jag med Britt-Marie som arrangerar Orsa mässan för inre & yttre skönhet den 21-22 april 2018

Om du vill veta mer om Britt-Marie och hennes arbete så gå in på hemsidan:

jemthutveckling.se  eller på  Orsa Mässan – Facebook

⭐VILL DU HELLRE LYSSNA I TELEN GÖR SÅ HÄR:
1. Klicka på den lila appen-Podcaster (en mikrofon).
2. Sök på Vivi Lindes podd
3. Har du inte appen i din tele så sök den i ”app store” eller ”play butik” och ladda ner.

PRENUMERERA på min podcast så får du besked så fort ett nytt avsnitt släpps – HEMSIDA

 


Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

 

 

 

5 thoughts on “Podcast – Guider, änglar, naturväsen, kraftdjur & mästare – I samtal med Britt-Marie Jemth om kanalisering och våra vägledares betydelse för oss.

 1. Jag älskar din podd! Jag älskar hela dig och din energi du verkar så himla snäll. Hur som helst. När jag var liten ca 5 år tror jag om inte yngre så kände jag en dag på mig att något skulle hända. Det skavde i kroppen och jag sa till mina föräldrar “det känns som något kommer hända” några dagar senare fick min farfar en hjärtattack. jag tar hela hisorien. Han var i sin skog och plötsligt när han kommer in p marken möter han två fgelskådare. De frågar om de får lov att kliva in på hans mark. Min farfar vill egentligen inte ha någon där och röja men konstigt nog säger han ja. några timmar senare hittar de hono mitt ute i skogen. Han skulle såga. De tackar då för sitt besök och ska just gå är de ser att han svajar. De undrar vad som står på och precis då trillar han i hop. De hade kunnat vara var nån stans i skogen som helst men i just rött tid punkt och på rätt plats var det vid farfar. Han trillar ihop och av ren slump visar sig en av dom vara läkare och avgör direkt att han fått hjärtinfarkt och ringer ambulans. Han överlever tack och lov. Nu är min fråga vem varnade mig och gjorde så att jag kände på mig det? Eller vilka kan det vara? Min farfar berättade att allt bara blev svart. Vad kan det bero på? Jag tror på andar och så och min teori är att det var förutbestämt med hjärtinfarkten och det ven var bestämt att han skulle överleva och därför inte finns någon anledning till att hans själ skulle lämna men var tror du. Varför kom han inte till andra sidan. Han var helt död ett tag konstaterade
  läkarna. kram!

  1. Tack, det var gulligt sagt. Vilka som varnar kan vara lite olika, vanligt är att det är skyddsänglar men det kan även vara vårat högre jag som vet vad som ska hända. Kram vivi

 2. Hej Britt-Marie och Vivvi. vill tacka för ett bra podcast. En fråga om kanalisering. Intressant Vivvi när du beskriver steg för steg va som kan kännas, va man kan uppleva. Jag fick äntligen en aha upplevelse såg tecken och kunde koppla ihop dem ex tänkte radera ett sms som jag inte fick svar på om fika tänkte jag radera men stanna upp och la ifrån mig mobilen 5 min senare fick jag svar.Jag började leta lägenhet fast jag bor ihop med världens underbaraste man hittat rätt kärlek, vips så börjar min 21 åriga son ha planer på att flytta hit 40 mil emellan fränt!!!!!
  Min fråga är då det känns inte som det går att ha en dialog fatta mig rätt känns som det bara kommer information uppifrån men när jag vill ställa frågan eller undrar över något får jag inget svar, ensidig kommunikation.Vill tillägga att det inte alltid är så men ofta. Är det så i början innan man lär sig? Finns det något mer jag kan göra för en bättre kommunikation? Blev många frågor haha.Mvh Elizabeth

  1. Hej!
   Kul att du gillar podden. Svar kan komma på många olika sätt och måste inte komma i anslutning till frågan. Själv kanaliserar jag och låter det som kommer komma snarare än ställa frågor. kram vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *