Resultatet – Så stämde min spådom för vecka 33 in på mig och mitt liv

Resultatet – Så stämde min spådom för vecka 33 in på mig och mitt liv

Jag tänkte att jag varje vecka framöver ska berätta hur min egna spådom för de olika veckorna som jag lagt ut i bloggen stämt överens med med mitt liv.

Vecka 33 blev det nästa komiskt rätt. Det blir inte alltid så som man tänkt sig, men det blir rätt ändå. Därför är det viktig att inte ha förutfattade meningar om vad som ska ske….

Så här spådde jag:

Skorpionen (jag)

Nu är inte den rätta tiden att agera åt ett nytt håll, säg nej eller så möter du ett nej. Däremot så är det rätt tid att gå vidare i något som redan finns. En förbättring sker i ditt liv denna vecka jämfört med föregående vecka.

Så här blev veckan för mig:

Löd jag då mitt råd att inte agera åt nytt håll?
Nepp, jag letade upp en ny frisör och en ny ögonfranstjej och jag bokade tid hos båda samma fredag den veckan. Hur gick det då? Båda avbokade mig pga sjukdom såklart hahaha Där kom nejet.

Bokade sen in nya tider för båda tills idag månd den 22:a men blev då avbokad av den ena, och den andra dök aldrig upp.
Så nu blir det en ytterligare ny frisör i morgon onsdag och franstjejen på torsdag. Hoppas jag iaf…

(Tillägg – Idag den torsd den 24:e så blev jag för 3:e gången avbokad av franstjejen så jag har bokat ett nytt ställe till i morgon. Helt crazy! Man ska inte gå emot sitt öde hahaha)

Vad blev det då för något som jag gick vidare i som rean finns?
Jo, jag träffade Britt-Marie och besökte hennes lokal som jag ska hyra in mig i några dagar i månaden. Så där kom jag vidare i det…

Blev veckan bättre än den före?
Japp med råge, i 1,5 månad har vi väntat på vårt köksbord som varit försenat från MIO. ÄNTLIGEN kom det och jag kunde äntligen fixa till köket. Sådan lycka! Detta har vi väntat på varje vecka sedan i slutet på juni.

Kram och namasté Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *