Röjt i mitt magiska arbetsrum och hittat en massa kul bl.a en spådom från 2008 om när kärleken skulle slå till

Igår hade jag en röjardag här hemma. Efter flytten så hamnade alla mina gamla andliga och mediala anteckningar i stora högar.

Hittade bl.a en gammal spådom från 2008 när jag var singel.

Fråga? Träffar jag min bästa livspartner 2008?

svar: 6 stavar som är segerkortet.

Fråga? Hur träffas vi?

Svar: Stjärnan som betyder internet.

Visst stämde det. 2008 så fick jag och Anders vår första kontakt på facebook, där blev vi vänner. Träffades gjorde vi först när han flyttade till Sthlm 2009 Och tillsammans först hösten 2010.

Det man måste förstå med spådomar är att som vi ropar får vi svar. Det är vanligt att människor ställer slarviga frågor men förväntar sig att få svar på ngt de inte fullt ut uttalar. Många som hade fått mitt svar skulle tyckt att spådomen var fel eftersom de inte ännu förstått att det var kärleken som visade sig även om kärleken inte ännu slagit till..

Som vi ropar får vi svar….

En massa andra minnen från kurser och annan info

9 thoughts on “Röjt i mitt magiska arbetsrum och hittat en massa kul bl.a en spådom från 2008 om när kärleken skulle slå till

  1. Tummen upp 🙂 Speciellt om att vi är allvetande och bara ska förstå allt… En kvinna ringde för några år sedan och frågade med ett stön: Vad är det som händer? Jag fick en massa intryck omedelbart, men vilket av dem var det hon undrade över? Så jag sade precis det och då fick jag frågor 🙂

  2. Hej finaste vivi! Jag undrar om du inte skulle kunna göra en pod om hur mn är och blir en häxa och vad man gör. Hade varit jätte spännande med en podd om som handlar om häxor. Kram på dig

  3. Hej Vivi 😃 jag undrar en sak, du fick stjärnan när du frågade hur du skulle träffa din partner och du skriver att stjärnan betyder Internet! Kan du vidareutveckla det? Kram Annie

    1. Ett tarot kort kan du tolka antingen enbart utifrån din intuition, eller skå kan varje kort ha sin betydelse, eller så använder du både ett intuitivt tolkande och en betydelse på själva kortet. Jag gör som på det sättet. Så alla mina kort har en egen betydelse. Tarotkortet stjärnan har bl.a. betydelsen datorer, hemsidor och internet för mig. Kram vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *