Så bidde min jul och nyår…

Mitt nya år börjar nästan alltid med nya känslor och visioner för mitt andliga/mediala arbete och liv.
Detta händer mig 2 ggr om året att jag kommer starkt i kontakt med vad mitt nästa steg är på min livsväg. Det är när hösten kommer igång och alla börjar om på nytt med sina arbeten och skolor samt dagarna efter nyår.
Det är därför det är så viktigt för mig att städa undan julen och det gamla året innan jag kliver in i ett nytt år. För att känna den nya kraften så måste jag uppleva förändringen i hela systemet, den får inte bli seg och långdragen med sackiga prylar i hela hemmet. I stället så drar jag nytta av allt det nya som sätts igång genom att ha vita tulpaner och nystädat. The force will be with med…liksom.
Så nu kör vi!

Nyår firade vi ihop med Marie som är en Anders bästa vänner, och hennes kompis Gunilla + min syrra Kristin. Man får ju hänga hemma nu för tiden då man har djur. Lizzys 2a nyår och jag måste säga att hon tar fyrvekerierna bra peppar peppar. ❤️

Här fixas maten av kökspersonalen…

Party party!!!! ⭐️⭐️⭐️

Lördagen innan det nya året så hängde vi hos vännerna Anna & Håkan och blev bjudna på både god mat och underbar musik. Håkan är musiker och jag bara älskar hans röst och låtar ⭐️.

Innan det så hade vi den mysiga julen. Morgonen började med julegröt och promenad med Lizzy i Tantolunden. Lugnt och skönt utan stress.

Vid 15-tiden tog vi en promenad till Gamla Riksarkivet som ligger på Riddarholmen för att äta julbord.

5:e året i rad vi går ut och äter på julafton. Så himla gott och mysigt.

Genom Gamla Stan gick vi…

Riddarholmen. Man ser kyrkan i vänstra hörnet på bilden över också. 🎅🏼❤️

Restaurangen🤶🎅🏼

Sen har vi det magiska godisrummet med sitt pepparkakshus👍⭐️

Därefter så promenerade vi hemåt och mötte upp syrran Kristin i baren på Rival som ligger hemma i våra krokar på Mariatorget👍

Därefter så avslutades kvällen hemma hos oss.

Dagen före dopparedagen så firade jag med min familj. Med Syrran Kristin, hennes ex Åke och deras tjejer My och Lina samt Linas lilla Chelsea. Älskar min familj ❤️

Senare på kvällen så fixade vi skinkan hemma. Wicca hade koll.

4e advent bjöd på lite julmat här hemma på tu man hand….och tass ❤️

Så här ser det ofta ut när jag jobbar…

Gosedjuren

7 thoughts on “Så bidde min jul och nyår…

  1. Jag älskar dina bilder Vivi! Och jag vill tacka dig från hjärtat för alla dina roliga, underhållande och intressanta inlägg under det gångna året och för du så generöst bjuder på dig själv ditt hem och sötdjuren! Jag blir alltid så positivt påverkad av det. Jag önskar dig och hela familjen så mycket gott och bra för 2020!Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *