Så här kan man ju också se ut när man är nyvaken

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se 

Det där med att sova är ju en bra grej. Men jag som har långt hår tycker det är oskönt att snärja in mig i mitt hår. Dessutom så sliter det mindre på håret att inte ligga och nöta på det. Normalt gör jag en knut av själva håret utan snodd men i natt blev det med snodd. Då vaknar man så här snyggt hahaha

Sen bjuder jag på lite gult ljus så tänderna ser nikotinfärgade ut…hahahaha

Nej, inte sminkad, fixar fransarna var 3e vecka och har tatuerad eyeliner sedan 2002 🤣

9 thoughts on “Så här kan man ju också se ut när man är nyvaken

  1. Så brukade jag göra förr för att få lite fluff i håret dagen efter. En gång sov min brorsdotter över och på andra sidan sängen.

    Plötsligt börjar hon gny mitt i natten jag lutar mig över och frågar vad det är? När hon tittar upp och ser mig och min tofs som hänger över henne gallskriker hon, blev livrädd! Ett roligt minne… 😊 Kramar

  2. Du är superfin i morgonfrisyr med ❤ ögonbrynen har du tatuerat dom? Man ser så fräscht ut med fransar körde ett tag men har inte ekonomin längre. Men det är kul att piffa till sig 👍❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *