Så kär i mina våriga bling-bling-naglar

Idag så var jag i väg till Lena Pettersson på Studio 14 och fixade nya naglar. Jag bara älskar hennes kreativitet. Jag ville ha lite vår känsla och vart sugen på lite ljus persika och det fixade hon mer än väl. Jag är ju mycket för rosa men det kan jag ju inte ha hela tiden.

Lena finns på Östervägen 14 i Solna. tele  070-821 31 52

 

11 thoughts on “Så kär i mina våriga bling-bling-naglar

 1. Vivi, jag har tänkt så mycket på ”vad är det jag missar med attraktionslagen? Vad är det jag inte förstår??” Och äntligen.. idag kom det jag väntat på! Mer info!! Lyssnade 2 ggr!! Nu vet jag varför jag inte har haft tillit fullt ut. Jag har hela tiden dragit in samma om å om igen… idag fattade jag!!! Nu vet jag vad jag vill och jag fantiserar för fullt! Tack till dig och Lili!

 2. Lyssnade på dig och Lili idag när ni pratade om attraktionslagen. Så himla bra nu fattar jag hur den funkar och inser att man får mer av det man tänker på vare sig man vill ha det eller ej, så klockrent. Tack för detta och naglarna är helt amazing som vi säger här i Sverige ❤❤❤

 3. Super fina vår naglar 💕 Samma här, lyssnade på ert avsnitt om attraktionslagen idag. Jag blev på så gott humör 😍🎼 av att höra er och bli inspirerad av attraktionslagen och hur jag ska bli bättre på att använda den.

 4. Wow vilka snygga naglar du fått igen.
  Härligt med nya intryck..
  Lycka till med allt nu.
  Hunden är så mysig
  Längtar efter Emil snart 3 år sedan han gick över känner fortfarande han som han är här..🐕
  Kram kram kram 🌻🙏🌸

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *