Så här finner du drömpartnern ……

http://www.aftonbladet.se/bostadinredning/article7139139.ab

Har nu hittat värsta raggningtricket! Desperat raggande på krogen har blivit så “last season” och åker nu med ilfart  ut genom bakdörren och istället öppnas det upp nya dörrar med nya möjligheter…..Köttmarknaden är numer utbytt mot bostadsmarknaden!

Enligt Aftonbladet så arrangeras det nu dejtingträffar för singlar på bostadsvisningarna med efterföljande drink och samkväm…….Drömparter och drömbostad i ett……lysande strategi!

Den nya given är alltså tydligen att när man går på lägenhetsvisning inte bara  ska hitta sin nya bostad utan även någon att flytta in där med! Yes, now we talking! Lättare att finna drömlyan än drömpartern…..helt klart! Dejtingsajterna har inte en chans mot bostadsannonserna!

Helt nya möjligheter öppnar nu upp för att verkligen finna “den rätta” bostaden. En rekommendation för att slippa onödigt springande på bostadsvisningar är att kolla in lite dyrare bostad från start än vad du har råd med då ni ändå ska bli två som flyttar in….eller hur?

Homestyling kommer nu att bytas ut mot en “personal shopper”. då det är viktigare hur DU ser ut en själva bostaden. Hemmet går alltid att fixa till senare men men du får aldrig en chans att ge ett första intryck igen! Du är körd redan i hallen om du inte är tipptopp renoverad från start.

Du får ju oxå ett ypperligt tillfälle att kolla in vad den andra söker i livet och dessutom helt nykter..bara en sån sak! Här ska ingen tid slösas utan man går direkt på dom väsentliga detajerna…vem fan är du och vart i helvete är du på väg i livet…… hem till mig? Här ska minsan inte slösas tid i onödan. “Hej, jag är en 1:a med kokvrå på söder..renoveringsobjekt?”…skulle inte tro det grabben…….nästa…..

Verkar det helt omöjligt på raggningsfronten och du verkligen VERKLIGEN hittar bostaden du alltid har letat efter. Kolla då upp ägarna! Kanske är den ena en heting som håller på att separera men egentligen vill bo kvar? Bara att flytta in…..

Flyttbilen är redan packad……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *