Så jäkla tufft!

Nu är det bara att snällt sitta och vänta in resultaten från röngen och prover. Fy fan vad jag hatarar att vänta. Dör man inte av något annat så dör man väl av det…..dock inte ännu förhoppningsvis.

Min bästa väns underbara man har fått cancer och nu väntar vi in nästa fas. Vad göra? Tydligen går det inte att operera eftersom tumören sitter så illa till så det känns lite halvjobbigt just nu. Nästa vecka får vi veta vad som ska göras och om det finns något att göra. Känns jätte märkligt….och hemskt.

Undertiden har tack och lov Carina fått halvtidssjukskrivning för att orka. Hennes man har tyvärr ingen ork alls. Med 50% andningskapacitet och en lunga som helt lagt av så är det hårt som fan.

Jag håller tummarna för mina kära vänner och tänker på dom hela tiden. Konstigt på något sätt att livet runt omkring snurrar på….

Jag och mina bästa vänner på deras bröllop förra året där jag var värdinna. Känns så länge sedan….

2 thoughts on “Så jäkla tufft!

  1. Känslan när någon som man håller kär är svårt sjuk och kämpar för sitt liv, samtidigt som livet rullar på runtomkring en är en mycket konstig känsla…. jag om någon vet hur det känns.En stor & varm kram till Dig(BTW var detta lite “läskigt” att läsa, jag undrade just hur det var med honom)

  2. Visst är det jobbigt. Så mycket tankar som går dit och ingen annanstans just nu. Kanner du J & C? Pratade med Carina idag. Dom får svar på torsdag./Kram Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *