Shamanism, Spiritualitet och sexualitet – I samtal med Ullis Karlsson om hur dessa tre är sammanlänkade

Spiritualitet, Shamanism, och sexualitet. Ullis Karlsson berättar om utbildningen där hon fick en AHA upplevelse när hon insåg hur mycket de hänger ihop. Det och lite till pratar vi om idag…

 


Ullis Karlssons Hemsida – plainyoga

4 thoughts on “Shamanism, Spiritualitet och sexualitet – I samtal med Ullis Karlsson om hur dessa tre är sammanlänkade

  1. Jag tycker det är så intressant att lyssna på dina poddar och detta som jag lyssnat på nu har jag aldrig tidigare hört om så det var mycket intressant ..bara en liten sak som jag blev lite ledsen över och det var att vä öga speglar så mycket ..tyvärr fick jag operera bort just vä öga för två år sen då jag fick ögonmelanom så det kändes lite som oj det ögat kanske är just själens spegel..Men jag tycker om att lyssna på dina poddar som öppnar upp för mycket som man tidigare inte vetat nåt om. Ha det gott Vivi 🙂

    1. Du behöver inte bry dig om våra fysiska ögon, den fysisk kroppen är inte vårt egentliga vi, utan det är själen som är vi. kram vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *