Sista dagen i Marbella bjöd på sol, bad och bästa stället

Idag så åker vi hem och i går då vi hade det absolut bästa vädret så ville vi passa på att njuta fullt ut så vi började dagen med att sola och jag lyssnade på en bok, världens bästa uppfinning. Man slipper skrynkla ihop ansikten i solen hahaha.

Därefter blev det lite småjobb och häng vid datan på vår terass. Juvligt.

Sen åkte vi och åt på vår absoluta favoritrestaurang här – Trocadero Arena. Kolla bilderna. Så mysigt både inne och ute, dessutom så har de fantastiska mellanrätter, även paellan gillar vi skarpt.

Sen gick vi längst med havet in till stan och besökte en top roof bar för att sen avsluta kvällen på Boardwalk där vi åt en glass från gudarna hahaha sen blev det godnatt.

Kram vivi

4 thoughts on “Sista dagen i Marbella bjöd på sol, bad och bästa stället

  1. Hej vivi. Vilka härliga bilder. Välkommen hem 😊 Borta bra men hemma bäst 😉 jag har en fråga till dig. Jag har börjat att Meditera efter en traumatisk händelse och fick mycket hjälp av det spirituella, jag behöver hitta mitt sanna jag och upplever både lugn och lycka i meditering. Men varför gråter jag när jag mediterar? En dum fråga kanske. Önskar dig en härlig påsk 🐤

    1. Hej! Tack, ja visst är det så. Jag kulle tro att antingen så har du mycket inom dig som börjar frigöras och därför rörs dina känslor upp, eller så känner du en så stark kärlek så du blir överväldigad, då kan också tårar komma. kram vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *