Sista veckan i bilder

Förbered på en och annan djurbild 🤣🤣🤣

Idag så var jag hos Camilla och spelade in 2 podcast-avsnitt. På vägen upp i hennes trapp så vägleddes jag av små stjärnor och avslutningsvis ett hjärta. Jag får väl se framöver vad detta är för tecken. Vad försöker universum säga mig? ❤️

Här är två av mina älsklingar ❤️

Igår blev det helsmarrig middag på oxkind på Bistro Sud här på söder, måste ju komma ut och lufta hjärnan ibland. Det blir lite bomull i huvudet när man jobbar hemifrån. Sjukt gott. Därefter så blev det ett glas vin på baren tvärsöver.

Mina gullefjun ❤️

På väg till franstjejen på Hornsgatan så fick jag syn på ett vernissage jag måste se. Älskar Marilyn Monroe 🌸

Vackert väder denna vecka 🌸

Lilla Wicca lånar hunden Lizzys nalle som huvudkudde. 😻

I lördags kom Britt-Marie, en av mina käraste vänner på besök. Blev en massa snack och indisk middag.

Även Gud var på besök 🤣🤣🤣

Väntar in husse och Lizzy som är ute på promenad.

Kom en ny sändning böcker inför mässan i helgen och lite pappkassar. Ska bli så kul att stå tillsammans med Camilla Elfving. Kom gärna förbi vår monter om ni besöker Harmoni Expo i Solna lörd-sönd. Vi kommer att sälja och signera böcker samt prata MediumPodden ❤️😇🙏

Lizzy lånar kattleksak

Mys medan mammi jobbar ❤️

6 thoughts on “Sista veckan i bilder

  1. Åh ja sötnötas båda två ju..Kul att se hunden va så ja fick dra ett extra andetag.Trodde de nästan va sonens hund 💖” Mila”💖 som va hos er.. Så fin..Och katter älskar jag 💖🌹 kattdjur överhuvudtaget 💖🌹
    Ha en härlig onsdag kväll ..tack för de underbara bilderna 🙏🌹🙏

  2. Man kan ju inte få för mycket av kärlek💙
    Förstår att du fotar,vilka sötnosar och vänner direkt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *