Spådomar, siande & förutsägelser

Frågor från MediumPoddens lyssnare.
Hur ofta kan man spå sig?
Varför tycker man ibland att spådomar inte stämmer?
Varför får man inte alltid samma svar hos en sierska?
Hur ska man förhålla sig till spådomar.
Kan man styras av korten?
Måste man vara medial för att kunna spå?
Skillnad mellan siare/sierska och medium.
Etik för oss som jobbar.
Såhär blir du din egen Nostradamus!
Vivis tips om vilka tarot- och symbolkort man kan ha som nybörjare resp. mer erfaren.

Kram Vivi & Camilla

Podden finns även på:
iTunes, Spotify, acast och i podcast-appen i din telefon.


Här finns vi:

facebooksida – MediumPodden

Camillas Hemsida/Blogg

Vivis Blogg

Vivis bok –
“Vägen till upplysning & det flerdimensionella medvetandet”.

3 thoughts on “Spådomar, siande & förutsägelser

 1. Mycket intressant avsnitt och jag måste säga att jag blev så glad när jag hörde er tala om just Etiken och vad man levererar till en klient eller inte och att man måste tänka på det för det kan ju bli hur galet som helst jag tänker då på den berättelsen du berättade Vivi om grannen. kram till er 🙂

 2. Mycket bra och intressant avsnitt.
  Det jag undrar mycket över är hur jag ska tolka budska jag får till mig?
  Bilnummer 777, 666, 999 och 111.
  Vindrutetorkaren började gå i gång, men bara 1 gång, den digitala kl på bilen hade ändrat tid, jag fick upp en norsk enkrona i min jackficka. Det händer saker och jag förstår inte. Har nu bett guider, änglar universum om att förklara för mig, men går inget svar.
  Är detta något ni kan göra en pod om?
  Mvh Karin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *