Spännande dag som innehöll både mediumskap, transmediumskap och utanför kroppen upplevelse

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

 

 

 

 

 

Idag har jag verkligen haft en intressant och spännande dag. Jag träffade mediet Camilla Elfving och vi spelade in 3 podcast-avsnitt. De handlade om mediumskap, transmediumskap, utanför kroppen upplevelser och om gudsbegreppet. Jag är så nöjd med inspelningarna. Camilla är både påläst, kunnig och ett fantastiskt medium som delar med sig av sin erfarenhet och sina upplevelser.

Det var dessutom ett härligt möte där vi bondade rejält. Vi pratade även om vikten av att ha människor som stöttar när det tyvärr i branschen förekommer en hel del förtal och personangrepp. Avundsjuka och behovet av att känna sig bättre än andra förekommer i alla läger och när det blåser kallt så är det skönt att känna att man inte är ensam. Så nu blir det till att vi som inte vill hänga ut andra i sociala media eller sprida illvilliga rykten går samman, vi tänker stärka oss genom att jobba i kärlek och tolerans mot oss själv och andra, och stå upp för varandra.

Det känns extremt oandligt att tycka en massa taskigheter om andra personer publikt, vi kan nog alla med lite självrannsakan hitta fel hos oss själva.

Det finns plats för oss alla. Man behöver inte tänka konkurrens och därför försöka förminska andra. Mycket bättre att tänka överflöd och låta den energin råda. Kan jag hjälpa, lyfta fram eller stötta ett annat duktigt medium så är det emot min andliga princip att inte göra det. Det är den bästa energin för mig att växa i, jag tror dessutom att dela med mig tillhör min väg.

I slutändan så når vi inte längre i vår andliga och mediala utveckling än till den nivån vi har nått i vår personliga. Så jobba med sig själv är superviktigt för att kunna komma långt i sin utveckling. Teori kan alla ta till sig men när det kommer till praktiserandet där man får förtroendet att ta till sig högre budskap, visdom och kunskap så begränsas man lätt av egot. Det som då kan stoppa oss är våra rädslor, föreställningar, vår oförmåga att ta personligt ansvar och att vi inte ser vår egen delaktighet i det som pågår i våra liv, vi skyller helt enkelt ifrån oss och när man gör det så är det svårt att förändra till det bättre.  Det skapar dessutom en massa negativa känslor som man behöver lära sig att neutralisera. När fokus handlar alltför mycket om att hitta fel hos andra så är man liiiite fel ute…och det tar oss inte framåt.

Lite kvällstankar…

Kram och namaste Vivi

 

 

 

7 thoughts on “Spännande dag som innehöll både mediumskap, transmediumskap och utanför kroppen upplevelse

  1. Hej! Tack för att du tar upp detta viktiga ämne! Samma typ av tråkigt beteende finns nog i alla branscher, tyvärr.. Jobbar inom sjukvården och har råkat ut för detta själv. Vissa stunder har jag bara velat sluta och börja om med något helt nytt. Men jag älskar ju det jag gör..och vill inte ge upp det! Varför kan inte alla bara vänliga mot varandra? Hur svårt kan det vara?

  2. Håller fullständigt med dig!!! Det här gillar jag!!!! Jag har läst din bok, förresten och jag tyckte mkt om den!!!! <3

  3. Tack så fint inslag🙏Det är härligt att det tas upp. Det känns viktigt att det vi lär andra också är förankrat i oss själva, så vi lever som vi lär. 😄

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *