Sveriges största andliga/mediala bloggportal – Andlig Livsstil. Blogga hos oss?

Blogga Hos Oss —–>

Är du intresserad av att att börja blogga på vår andliga/mediala blogg? Hör då av dig till: vivi@medialarummet.se

Varför blogga hos oss?

• Därför att du precis som vi är intresserad av kropp, själ och hälsa och tycker om att dela med dig och föra kunskap vidare. Du kan även vara en inspiratör inom personlig utveckling eller inom något kreativt.

Vi har ca 45.000 unika besökare på vår hemsida/månaden, 100.000 besökare/totalt och ca 180.000 sidvisningar/månaden.

• Vi är just nu ca 50 stycken bloggare på portalen och söker fler. Vi har ett fint gäng som har en facebookgrupp tillsammans så vi kan stötta varandra och ge tips och råd. Så man kommer även i kontakt med andra likasinnade bloggare vilket är inspirerande.

Har du redan en blogg?

Om du redan har en wordpress-blogg så kan du enkelt flytta den till oss. Om du sedan vill sluta blogga hos oss så kan du även enkelt ta med dig din blogg och lämna oss.

Vem söker vi?

Du bör ha en helhetssyn på människan där balans är viktig. Du vill blogga om sånt som rör kropp, själ, hälsa eller inspiration. Naturligtvis så är din blogg din personliga plattform där du även bloggar om ditt liv och vardag.

Hur bloggar man hos oss?

Det är valfritt. Antingen så bloggar man endast om sitt intresseområde, eller så bloggar man även om sitt personliga/privata liv och det som hör till det precis som i en vanlig blogg. Det är helt upp till dig. Du ska blogga minst 1 gång / veckan.

Hör av dig vid intresse så ser vi om vi synkar med varandra

Namaste Vivi – vivi@medialarummet.se

2 thoughts on “Sveriges största andliga/mediala bloggportal – Andlig Livsstil. Blogga hos oss?

 1. Hej vivi
  Jag vet inte nu om jag skriver på rätt ställe. Sidan har ju blivit omgjord en del. Jag försöker lära mig tarot och har en del böcker samt dina tolkningar på dom olika korten. Jag har gått till väga så att jag har tittat på korten och försökt fina ut vad det betyder för mig i ett eller flera ord sen har jag kollat tolkningar andra gjort tex du och har valt en betydelse som känns mest lika mellan dessa. Kan det vara rätt väg att gå?. jag undrar också det här när man blandar korten hur ska man veta när det är färdig blandat? jag har försökt med två olika alternativ. dels blanda kupera 1 gång och lägga korten som dom ligger efter varandra tex för keltiska korset. men hur ska man vara säker då att det är just dom korten man ska ha, hur har dessa kort kunnat hamna efter varandra? fattar inte detta riktigt hur det går till. Det andra alternativet jag kört är att jag har blandat lagt ut alla kort i en fjäder med baksidan uppåt och känt in vilka kort som känns rätt att plocka alltså vilka kort mina ögon dras till men är detta rätt väg att gå? jag känner mig osäker i detta för i de flesta böcker så är det första alternativet man gör, hur gör du och när känner du att du har blandat klart?
  Kram från en vilsen tjej.

  1. Hej!
   Jag tycker det låter som du är på helt rätt väg, fortsätt så. Jag gör ingen stor procedur av blandandet, jag blandar och sen är det klart. Jag har tillit till att det blir som det ska.
   Kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *