Träff med vännen Agneta Sjödin

Igår så hade jag en lunchdejt med vännen Agneta Sjödin. Det blev te och lite andligt snack. Vi är sånna som gillar att hänga i lugnet och bara vara, sitta och snacka eller meditera tillsammans. Så skönt, det är ju liksom mitt naturliga tillstånd haha. Jag har märkt med åren att jag funkar bäst med personer som har det där inre lugnet och som trivs i tystnad, man måste kunna koppla av och dessutom trivas med det. Tror det är vanligt att vänner har samma typ av energi. Gillar man fart och fläkt hela tiden så har man nog roligast med likasinnade. Iaf så funkar jag så ❤️. Med sig hem fick Agneta min nya bok.

På kvällen blev det taco med älsklingen och världens godaste guacamole…


❤️


❤️

7 thoughts on “Träff med vännen Agneta Sjödin

  1. Jag känner verkligen igen det där att man liksom känner vilka personer man funkar bäst med, energimässigt. Och för mig har den känslan ökat med åldern.

  2. Åhh Agneta som är så trevlig förmodar jag. Tänk om man fick en pratstund med henne 🙂 Skulle säkerligen stilla min nyfikenhet. Fin bild på er 🙂 Jag tror ni har lika snyggt bord som oss… och båda gillar vi tacos 🙂 Kul. Men jag är en sådan där som inte vill ha krydda i köttfärsen, det lägger man i sedan 😉 Så här görs det två smaker 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *