Träff med vännen Pehr Trollsveden 

I söndag hade jag träff med vännen Pehr Trollsveden som var och hälsade på i Sthlm. Vi käkade och satt och snackade på Pitchers på Mariatorget i några timmar. Med sig hem fick han min nya bok. Det är alltid så himla kul att ses.

Han berättade även om skitsnack som spridits om honom och en annan vän vilket gör mig så ledsen, ren elakhet.
Sen finns det några i branschen som hela tiden öppet förtalar andra medium i sociala media, speciellt de som är offentliga. Förstår inte att de inte ser att de gör bort sig  och att alla registrerar det även om många inte opponerar sig inför dem. Vissa personer blir man konstant varnad för. Galet.

Vi pratade även om ett manligt medium som utsatt massor av kvinnor för sexuella trakasserier genom åren, vi får väl se om de kvinnorna poppar upp och väljer att göra sina röster hörda en dag. Inte så andligt eller medmänskligt. Helt förkastligt att dessutom göra det i sin roll som lärare där eleverna står i beroendeställning och lagt ner pengar och tid på att få sitt diplom eller liknande, så vederbörande får kvinnorna att vara tysta.

Man kan säga ljus och kärlek hur mycket man vill men det är varken det man sänder eller drar till sig om det inte kommer från hjärtat ❤️❤️❤️ Som medium så representerar man redan en utsatt bransch så vi borde ta ansvar för både hur vi arbetar och hur vi behandlar andra.

Ingen av oss är perfekta och vi har rätt att tycka och tänka vad vi vill, och alla kan inte älska alla. Men när något går till överdrift eller när man hela tiden hittar fel på andra och känner sig tvunget att kritisera dem öppet med namn och allt så bör man nog rannsaka sig själv iaf lite.

Kram och namaste vivi

❤️

❤️


❤️

13 thoughts on “Träff med vännen Pehr Trollsveden 

 1. Hej fina ni!
  Tack för senast Pehr!
  Jag anser som ljusbärare så måste man vara ljus rakt igenom och genom hela sin aura! 🔮💖💥
  Och jag som medium menar av hela mitt hjärta, ljus och kärlek 💥💖 till er alla. Ljus för att du ska se, kärlek för att du ska bli kärleksfull mot alla.

 2. Man kan ju tycka att vi medium ska hålla ihop och stötta varandra, men det är sällan så,tyvärr. Roligt att se er tillsammans ♡
  Ska bli roligt och spännande att få läsa din bok!

 3. Jag har tidigare hört talas om medium som förtalar varandra men trodde i min enfald att sådant inte förekom alls. Har alltid trott att med medialitet medföljer ett stort ansvarstagande, både gent emot sig själv men ändå främst gent emot andra. Varför finns då det egotrippade behovet måntro?

 4. Hej Vivi.
  Det är intressant att även medium som har kontakt med en större helhet, och som enligt mig bör ha levt många fler reinkarnationer än vi andra, ändå också bara är lågt utvecklade människor. Vi har långt långt kvar!
  Må alla få en fröjdefull jul🌟

 5. Hej Vivi!

  Håller som bäst på att läsa din bok”vägen till upplysning…” Kan bara rekommendera den. Den är tydlig men samtidigt lätt att ta til sig. Men jag undrar vad de 3 cirklarna/symbolerna som finns bakom ditt foto på framsidan står för. Har ännu inte läst färdigt boken så förklaringen kommer kanske längre fram?

  mvh

  Monica löfgren

  1. Hej! tack, vad glad jag blir. Det är inga speciella symboler utan vackra magiska cirklar som innehåller pentagrammet, tredje ögat och månsymboler. kram vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *