Underbart på Österlen

Igår så hade vi det galet varmt här, 30 grader och nästan vindstilla så solen brände på rejält. Men ngn timma räcker för mig, sen sätter jag mig i skuggan och skriver. Brännan trillar ändå av så jag tycker inte det är värt att plågas utan jag njuter hellre av dagen. Mitt nya knep för att stå ut när jag solar är att lyssna på en ljudbok, suveränt!

 

1

1

1

1

1

En perfekt silldag…

1

1

När det är varmt så äter hela familjen glass med jordgubbar

 

Vackra Yngsjö bro

1

Nya hörntänder så nu ska det tuggas…

Pinne och kotte i munnen samtidigt. Jag är så bäst…

Man blir lite trött av värme

1

På G igen…

1

1

4 thoughts on “Underbart på Österlen

  1. Så vackra fina bilder 😊 Lizzy sötnos 🍓njuter i fulla drag underbart vacker omgivning.
    Kramisar🤗

  2. Hej Vivi! Förstod inte att det var du som jag såg i min väninnas hus häromdagen. Hade så gärna hälsat på dig och berättat hur mkt jag uppskattar att läsa mitt stjärntecken (tvillingarna)som du förutspår i taroguiderna.
    Kram från Pia med de tre skälliga cottarna. 🙏💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *