Vad är du egentligen mest intresserad av? Medial utveckling eller att nå Högre andlighet?

Andlig och medial utveckling är inte nödvändigtvis korsbefruktade. En del arbetar med att utveckla sin andlighet och en del med sin medialitet, och sen finns det dem som utvecklar båda. Jag är en av dem. Bäst resultat får man i sin mediala utveckling om man ger båda sin uppmärksamhet.

ANDLIG UTVECKLING

Andlig utveckling handlar om att utforska, studera och lära sig om kropp, själ, ande och den högre verkligheten samt olika andliga principer. I detta ligger även ett sökande efter sin plats, livsväg och att finna en livsfilosofi och tro som gör att man kan se helheten utifrån ett högre perspektiv. Som ett resultat så utvecklas även intuitionen, förmågan att se samband, synkronicitet samt att tolka tecken.

Här finner vi profetior, kontemplation och sökandet inom både de gamla religionerna, mysterietraditionerna och nyandligheten.

MEDIAL UTVECKLING
Medial utveckling handlar om att man lär sig olika mediala tekniker som om man finslipar och använder dem rätt kan hjälpa till att ge en starkare kontakt både uppåt, utåt och inåt. Målet är för de allra flesta att öva upp skickligheten i att styra, rikta, hantera och känna av energier samt nå bortgångna, högre ljusvarelser och dimensioner. Även här utvecklas intuitionen, förmågan att se samband, synkronicitet och att tolka tecken.

Här finner vi olika former av mediala kurser, tjänster, verktyg, förutsägelser och förmågan att öppna upp en kanal till andra världar och själar.

Andligheten förutsätter inte på något sätt att man är medial då man inte behöver använda något annat verktyg än sig själv i sökandet och i kontakten med sin tro och den högre makten. Men för att utveckla sin medialitet och bli riktigt duktig så bör man helst även arbeta med sin andliga utveckling även om inte alla gör det. Självklart påverkar det slutresultatet och hur långt du kan nå.

Vår tro och övertygelse är starkt förbunden med vår livssyn och den påverkar vårt sätt att leva, tänka, agera och på så sätt
vad som kommer ut ur det hela. Därför rekommenderar jag ett andligt ökande för att finna sin sanning, då först kan man på allvar förstå hur det mediala fungerar som en helhet.

Utdrag ur min bok ”Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet”.

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

6 thoughts on “Vad är du egentligen mest intresserad av? Medial utveckling eller att nå Högre andlighet?

  1. Tack fina du för dina intressanta inlägg. Själv siktar jag på att utveckla mig inom båda områdena.
    Jag undrar också vilken lek du har på bilden, för den tilltalar mig starkt 💗 Tack 🙏🦋

  2. Mycket bra bok har läst den 2ggr och nu fortsätter jag med
    Lär dig kanalisera med Sanaya Roman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *