Välkommen att titta in i mitt nya magiska häxrum

Äntligen så har jag fått ordning på mitt älskade rum, det är för mig personligen det viktigaste rummet i hela hemmet. Här jobbar, mediterar, läser, skriver, studerar, häxar och njuter jag. Jag har även min smyckestillverkning här. Mycket av mina prylar har stått nerpackade i lådor i några år pga platsbrist, men nu är de framme och jag får så mycket kraft från dem. ❤️ Saker är ju inget man egentligen behöver som andlig eller medial men jag älskar mina prylar som jag skaffat genom åren, de representerar min väg, utveckling, kunskap och kärlek. Att sitta mitt i detta rum med all denna andliga inredning ist för en mer traditionell ger mig kraft. ❤️

Gäster som sover över får dessutom låna mitt magiska rum. Mys! Hoppas de inte är spökrädda…hahahaha

❤️ Mitt häxbord och altare

Min bokhylla med bl.a alla chakran i form av lotusblommor

❤️ Böcker ända upp till taket. Översta hyllan och upp till taket är min astrologiavdelning

❤️

❤️

 

❤️

Min gudinna Hecate står tillsammans med min kristallkula. Den kan ju också representera helmånen

Här finner man även kabbala och alkemi

 

❤️Hyllorna för magi/häxeri, Tarot, mystism, medial utveckling och mediumskap. Alla har sin plats så jag lätt ska hitta det jag söker. Jag älskar böcker i alla former.

❤️ Mina pendlar och några av mina favoritkristaller och stenar. Mina favoritstenar är Howliten som är en kreativitetssten och den har gjort såååå mycket för mig genom åren och en häxsten som jag plockade på häxberget (även känt som bålberget) i Ångermanland på 90-talet.

Böckerna här är lite blandat om dimensioner

❤️

Här i bokhyllan finns böckerna om helig geometri, Solöga och Mayakulturen.

 

❤️ Här finner man böckerna om Kanalisering, änglar, akasha arkivet, buddism, meditation, hypnos, pendel och olika andliga personer.

 

❤️

Mina älskade hundar står högst upp på min bokhylla

Min häxtrumma och Fatimas hand – En muslimsk och judisk symbol för gudomligt beskydd mot det onda som också anses bringa tur.

Kontor och smyckesdelen…

 

20 thoughts on “Välkommen att titta in i mitt nya magiska häxrum

  1. Vilket underbart rum! När får jag sova över i det?😉❤️Ha en riktigt underbar dag! Kram

  2. Å,vad mysigt du gjort.Ditt smycke som du har runt pannan har du gjort den?
    Jag gillar din väldigt mycket. .
    Lyckokram till Dig.💚

  3. Tack för att du delar med dig! Verkligen jättefin och så många intressanta böcker, häpnar över kunskapen du måste besitta! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *