Vandring i Paris och fick min bön hos kyrkan Sacre Coeure besvarad inom 1 dygn

En fantastiskt härlig dag med Paris i fokus. Vi började vår promenad med ett besök på den berömda kyrkan Sacre Coeur (heligt hjärta). Där tände jag ljus för mina älskade hundar i himlen och bad dem att ta hand om och beskydda Lizzy. Jag benämner dem alltid som hennes storebröder. Vi känner såklart en liten oro då hon endast är 7 månader och bor på hundhotell. 1 dygn senare så lägger Helenas hundhotell upp en fin bild på Lizzy och hennes rumskamrat som träffande nog heter just Bror. Så nu känner jag mig trygg och glad. Hon mår bra och är glad och har fått en kompis.

Paris är bara så underbart.

Lizzy och bror väntar på frukosten


Så här kan man ju också parkera hahaha

 

Denna snigelrestaurang är ett måste när man är i Paris. Bara älskar! Blev även grodlår, hummer och champagne. Mer franskt än så kan det väl inte bli?

10 thoughts on “Vandring i Paris och fick min bön hos kyrkan Sacre Coeure besvarad inom 1 dygn

  1. Tack för underbara bilder och för att du med ditt kärleksfulla inkännande med dina hundar rör vid mitt hjärta så tårarna kommer i mina ögon… Jag har också alla hundar och andra djur nära mig, för alltid i mitt hjärta!Min allra första hund var mitt syskon och hjälpte mig att överleva barndomen.

  2. Hej Vivi!
    Vilka fantastiska bilder. Har aldrig varit i Frankrike (i det här livet) men har en längtan att besöka Paris och andra platser där när jag får tillfälle. Som tidig ungdom så hatade jag Frankrike…men visste inte varför…så var jag hos ett Medium och hon frågade mig:- du gillar inte Frankrike va? Jag blev helt ställd…-Nej, det stämmer sa jag…men vet ej varför sa jag. Då berätta mediumet att jag levt flera liv där och dött i flera strider som soldat. Efter det så släppte allt…jag fick en förklaring. Nu längtar jag dit istället…hihi…tack ännu en gång.kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *