Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v10 (4-10 mars)

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

Väduren

Kärlek och samvaro med någon eller några du älskar ligger starkt denna vecka. Det finns besvarade känslor och en stark gemenskap. Om du önskar ett stöd så kommer även det din väg. Är du singel så är nu en bra tid för att dejta eller hålla sig framme. Har du en relation så känns kärleken extra stark. Du står även i en fas där du arbetar på att åstadkomma bättre resultat på någon nivå. Det kan även innebära att du övar på något, går en kurs, utbildning eller så lär du själv ut. Du är också mer känslig än vanligt så undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig. Du är i en fas där du är mer kreativ en vanligt så dra nytta av det och gör något intressant.

Oxen

Du har tur och flyt med något just nu och något som du önskar kommer din väg. Denna fas blir bättre än den förra och du känner att det går åt rätt håll. Vänskap, tur, flyt eller någon form av vinst är områden som kan få en betydelse. Du backar även undan eller säger nej till något som antingen inte känns aktuellt just nu eller så känner du att det inte gynnar dig. Något du just nu lägger tid och energi på blir färdigt eller går in i en ny fas under nästa vinter (dec-feb).

Tvillingen

En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, stabil och tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trofast och stabil energi, hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt. Det kan även vara du själv i den energin om du är en kvinna. Du oroar dig för något som du inte behöver oroa dig för då allt löser sig och kommer att hitta sin väg efter bästa förmåga. Du har själv varit medskapande till att du befinner dig där du är. Det visar att du även har förmågan att lämna situationen eller förändra den om du vill. Du skapar eller påbörjar en förändring nu då du kommer i kontakt med din personliga kraft.

Kräftan


Du går in i en ny fas eller påbörjar något nytt som ger dig energi och kraft att skapa den förändringen du önskar. Du har även tur och flyt och får den hjälpen du behöver. Något positivt kommer även din väg som lyfter dina känslor eller tankar.Det är också något eller någon som du är färdig med och släpper taget om, det kan även vara så att det är en rädsla eller något som har oroat dig som du nu släpper. Det du nu på gott eller ont sår i ditt liv kommer du att få skörda i höst (sep-nov). Så välj noga vad du gör eller startar upp just nu.

Lejonet

Du påverkas starkt av det skönhet, estetik eller så ligger ditt yttre i fokus. Men eftersom det handlar om balans för dig så bryr du dig även om andra djupare värden just nu som andlighet, gammal visdom, insikter, kunskap, kvinnlig kraft eller så får din intuition en större betydelse för dig. Du lyssnar inåt och vet att inget är vitt eller svart så du måste finna det som är rätt för dig och din balans. Det finns även ett stöd utifrån från en grupp människor. Oroa dig inte, allt kommer att hitta sin väg och bli bra på sitt sätt. Du har fokus på din vision och önskan så du skapar någon form av plan eller så har du tankar runt hur du ska nå ditt mål. Gör en lista, visionboard eller skriv ner hur du ska gå framåt och vad du vill attrahera.

Jungfrun

Energin just nu kan ta sig lite olika uttryck, antingen så klarar du av något som gör att du känner dig nöjd, eller så står du i en avslutningsfas för att snart gå in i något nytt. Det kan även vara så att du kommer fram till något önskat eller så har du nått något mål. Den yttre världen som andra länder, resor och kontakter över landsgränser får också en betydelse just nu. Du har en stark energi som visar på mod och du vågar något eller tar en risk samt lägger ditt hjärtas energi i det du vill och agerar framåt. Något nytt kommer din väg eller finns runt dig, det kan vara ett barn, ett djur, idé, nyhet eller ett projekt.

Vågen

Man är ärlig med sina avsikter och visar vem man är och det finns en tydlighet där man är ärlig mot sig och andra. Du står också i en fas där du arbetar på att åstadkomma ett bättre resultat på någon nivå. Det kan även vara så att du övar på något, går en kurs, utbildning eller så är du själv en lärare. Det finns ett starkt igångsättande energi just nu vilket kan innebära att du går från tanke till handling eller så manifesterar du. Du får även mer kraft, ork och energi. Ett intressant arbete, projekt, intresse eller liknande kommer igång.

Skorpionen

Det finns en stabilitet och trygghet vilket känns viktigt för dig just nu. Du kanske till och med sitter lite fast och inte känner att du kommer loss, eller så vill du inte göra några större förändringar då du är nöjd som det är. Du vet vad du har och i den energin vill du just nu vara kvar eller så vet du inte hur du ska släppa. Det kan även vara så att detta är en tid där du tar det lugnt och laddar dina batterier för att använda kraften senare. Barn eller ungdom påverkar dig på någon nivå, det kan vara i nuet eller det förflutna som gör sig påmint. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan också vara så att någon agerar extremt barnsligt och omoget vilket påverkar dig. Denna period befinner du dig lite mer utanför hemmet än du gjort på ett tag. Det kan vara i naturen lika väl som i en social samvaro.

Skytten

Något nytt kommer igång eller så sker en nystart av något sedan tidigare. Nya tankar och idéer kommer till stånd och ett nästa steg planeras. Det kan även komma snabba impulsiva tankar och känslor som sveper dig med utan en tanke bakom. En hjälp eller ett stöd kommer din väg och du behöver inte göra allt själv, men du måste själv släppa in för att det ska kunna ske. Du är dessutom mer känslig än vanligt så du undviker negativa människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig.

Stenbocken

Det är en bra period att fokusera på något du önskar eller drömmer om. Försök inte forcera något just nu då det inte funkar så. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Detta är ingen tid där du startar upp något nytt utan du fortsätter i stället framåt med det som du redan har kommit igång med. Det kan även vara något som du tidigare har haft i tankarna som nu manifesterar sig i den fysiska verkligheten. Om du behöver ett stöd så finns det för dig nu.

Vattumannen

Ett meddelande via brev, mail, sms eller telefon får en större betydelse för dig. Väntar du in ett besked så kommer det nu. Det kan även handla om att en kommunikation genom något av dessa verktygen som är extra mycket i fokus just nu. Du står upp för dig själv och vad du vill och tycker och går bara med på sådant som du verkligen vill. Du lyssnar inåt och låter dig vägledas av din känsla. Var uppmärksam och försiktig så du drar till dig efter hur du fokuserar. Positiva ageranden och tankar får en positiv utkomst. Ett negativt förhållningssätt får motsatt verkan.

Fisken

En kvinna påverkar dig som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt) eller så är hon eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare. Det kan även vara en kvinnlig chef, ledare eller arbetskamrat, eller så är det du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga kraften är stark och beredd att agera. Du känner dig motiverad att vara mer ute, antingen i naturen eller så kan det vara så att du är ute med vänner eller familj. Du har ett behov av att röra på dig och inte sitta inne eller känna dig instängd. Nu är det upp till dig! Det är du som styr och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror.


3 thoughts on “Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v10 (4-10 mars)

  1. Vilket fantastiskt budskap vattumannen du skrev redigt fantastiskt jag fokuserar alltid det positiva så det flödet kommer och inte tvärt om för det vill man inte ha i sitt liv tack för detta helt fantastiskt

    Och gör varje dag öppningar för att bli en aktiv magnet som verkligen kommer att slå in snart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *