Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v11 (11-17 mars)

Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v11 (11-17 mars)

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

Väduren

Under en längre tid så har du lagt ner tid och energi på något som nu har nått sin kulmen. Du står även i en avslutningsfas av något och är på väg in i något nytt. Men du är inte riktigt där ännu så ha lite tålamod i det sista skedet eftersom du har lite som måste avslutas först. Nästa steg handlar om att gå in i något helt nytt med den kunskapen du har eller ta med dig den erfarenheten och fortsätta utifrån den plattformen du redan har skapat. Du har även en energi som visar på mod just nu, du vågar något eller tar en risk och du lägger ditt hjärtas energi i det du vill och agerar. Du, ditt intresse eller arbete expanderar och du får kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare. Det kan vara en chef, ledare, föreståndare, agent eller liknande.

Oxen

Du känner av en stress på någon nivå just nu vilket ger dig en känsla av kraftlöshet. Men något som har känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre. En situation eller relation förbättras, det kan även innebära en bättre hälsa. Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst. Du tar hand om dig själv och lyssnar inåt för att känna efter vad du behöver. Du släpper även på en känsla av skuld eller dåligt samvete, eller så jobbar du på det. Var snäll mot dig själv!

Tvillingen

En tid när du får arbeta med något du gillar eller så återupptar du något gammalt intresse. Kanske lägger du din energi på ett intresse som i förlängningen kan leda till ett arbete? Du har även dolda tillgångar som du nu kan utveckla. Det du fokuserar på just nu kommer att ge resultat men på vilket sätt beror på hur du förhåller dig, positiva tankar och förväntningar ger positivt resultat, negativa tankar och förväntningar ger negativt resultat. Du kommer dessutom i starkare kontakt med din egna cykel och rytm på någon nivå vilket gör att du lyssnar inåt i din fysiska kropp.

Kräftan

En kvinna som är född i ett vattentecken påverkar dig extra mycket just nu (kräfta, skorpion, fisk). Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon starkt av deras energi som är kärleksfull, omtänksam, impulsiv, känslig, passionerad och kreativ. Det kan även vara en moder. Du står inför ett beslut eller val och ärkeängeln Michael finns med dig och hjälper dig att vara stark, avslappnad och att tro på dig själv eller ditt beslut. Han hjälper dig även att ta ett steg tillbaka så att beslutet kan komma till dig i stället för att du försöker forcera fram det. Ha tillit. Något som ligger i fokus nu manifesterar sig eller går in i en ny fas till våren (mars-maj).

Lejonet

Du påverkas starkt av det skönhet, estetik eller så ligger ditt yttre i fokus. Men eftersom det handlar om balans för dig så bryr du dig även om andra värden just nu som andlighet, gammal visdom, insikter, kunskap, kvinnlig kraft eller så får din intuition en större betydelse för dig. Du lyssnar inåt och vet att inget är vitt eller svart så du måste finna det som är rätt för dig och din balans. Det finns även ett stöd utifrån från en grupp människor. Du släpper taget om något som du är färdig med eller som inte gynnar dig. Du ser på dig själv med kärleksfulla ögon och vet att du förtjänar det bästa. Du sätter dig själv främst.

Jungfrun

Du står i en slutfas och håller på att avsluta något innan du går in i något nytt. Det kan även vara så att du behöver en liten paus innan nästa steg. Det finns ett starkt omhändertagande och beskydd runt dig i möten eller situationer. Behöver du någon hjälp eller ett stöd så kommer den. Nya möjligheter ligger runt ditt arbete, det kan även gälla en partners arbete om det finns en sådan. Det kan även vara en ny idé eller ett större projekt som skiftar på ett positivt sätt. Du följer en ny väg.

Vågen

Du har en stark feminin kraft som du kommer i kontakt med och det ger utrymme för din inre gudinna om du är en kvinna och gud om du är man. Detta gör att du lyssnar mer på dig själv och finner den vägen som är bäst för dig oavsett vad andra tycker. Du är stark och kraftfull och kan i vissa fall skrämma andra. Du bryr dig om hur du eller din omgivning ser ut då skönhet står i fokus, det kan handla om både vara den yttre och den inre. Du får hjälp framåt av någon som är duktig inom något speciellt vilket öppnar upp en ny dörr. Be om det du önskar så kommer det din väg, om du inte själv agerar så kommer inte energin igång. Hjälp eller stöd finns runt dig.


Skorpionen

Du ser något eller någon ur ett nytt perspektiv vilket leder till att du omvärderar. Det ligger även ett uppvaknade för dig just nu, något trillar på plats eller får en större förståelse. Nya möjligheter kommer din väg som får dig att agera på ett nytt sätt eller åt ett nytt håll. Även en högtid kan få en större betydelse. Något sker i anslutning till en ledighet eller ett lov som har varit eller kommer framöver för dig eller någon annan. Det kan även handla om en planering som kommer att leda till en ledighet eller semester. Du backar undan eller säger nej till något som antingen inte känns aktuellt just nu eller så känner du att det inte gynnar dig.

Skytten

Du förbereder dig inför nästa steg genom att slutföra något för dig viktigt. Det är även något eller någon som du är färdig med nu som du släpper taget om, det kan även vara så att det är en rädsla, blockering eller något som har oroat dig som du nu släpper. Försök inte forcera något just nu, det funkar inte så. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan.

Stenbocken

Något sker som får dig att se på något du står i med helt nya ögon. Det blir en aha-upplevelse och ett uppvaknande. Det kommer även någon möjlighet din väg som innebär att du ser över dina alternativ. Du är klarsynt och besitter en visdom i frågan som gör att du vet hur du ska göra eller vad du vill. Barn eller ungdom påverkar dig på någon nivå, det kan vara i nuet eller det förflutna som gör sig påmint. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan också vara så att någon agerar extremt barnsligt och omoget vilket påverkar dig.

Vattumannen

Oväntade positiva känslor och händelser kommer din väg som bjuder in till glädje, spontanitet och rolig samvaro, kanske även till en fest eller ett event. Det kan även innebära ett nyfött barn eller ett nytt djur, eller en gemenskap med unga djur eller människor. Ärkeängeln Michael finns med dig och ger beskydd till dig och de du älskar så ha tillit så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Han hjälper dig också om du vill bli hälsosammare. Detta är en period där du är mer fokuserad än vanligt, det kan vara gällande en specifik sak eller överlag. Det finns även en stark målmedvetenhet.

Fisken

En omvårdande och stödjande kvinna får en betydelse för dig, det kan även vara du själv som intar den rollen. Ett meddelande via brev, mail, sms eller telefon får en större betydelse för dig. Det kan även handla om att en kommunikation genom något av dessa verktygen som är extra mycket i fokus just nu. Väntar du in ett besked så kommer det nu.  Du har varit medskapande till att du befinner dig där du är vilket visar att du även har förmågan och styrkan att lämna situationen eller förändra den. Du skapar eller påbörjar en förändring nu eftersom du kommer i kontakt med din personliga kraft.

Kram och namaste Vivi

One thought on “Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v11 (11-17 mars)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *