Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v16 (15-21 april)

Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v116 (15-21 april)

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

Väduren

En kvinna som är född i ett vattentecken påverkar dig extra mycket just nu (kräfta, skorpion, fisk). Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon av deras energi som är kärleksfull, omtänksam, impulsiv, känslig, passionerad eller kreativ. Det kan även vara en moder. Du står dessutom upp för dig själv och vad du vill och tycker och går bara med på sådant som du verkligen vill. Du lyssnar även inåt och låter dig vägledas av din känsla just nu. Du lyckas också med något, det kan vara något som du äntligen har lyckas genomföra, väntat på ett tag eller så når du ett mål. Det innebär en seger, succé eller ett fullbordande för dig just nu.

Oxen

Det sker en omstrukturering i ditt liv på något plan, det kan även röra ditt arbete eller din arbetsplats. Det är också en fördelaktig tid för ett lån, bankbyte eller något liknande. Denna period befinner du dig lite mer utanför hemmet än du gjort på ett tag. Det kan vara så att du är mer ute i naturen lika väl som du befinner dig ute i en social samvaro. Det ligger också en stark gemenskap och samhörighet runt dig. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Är du singel så är det en bra tid att engagera sig och söka kontakt.

Tvillingen

En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, stabil och tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trofast och stabil energi, hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt. Det kan även vara du själv i den energin om du är en kvinna. Du visar också vem du är och vad du vill och står upp för dig själv. Du kommer även att skina eller synas lite extra. Det kan bero på dina inre eller yttre kvaliteter samt röra ditt arbete eller privat. Du är fantastisk och det är inte bara du som känner det och du blir nu bekräftad. Du lyssnar inåt och litar till din inre röst och du kompromissar inte med det som inte känns rätt.

Kräftan

Kärlek och samvaro med någon eller några du älskar ligger starkt denna månad. Det finns besvarade känslor och en stark gemenskap. Om du önskar ett stöd så kommer det din väg. Är du singel så är nu en bra tid för att skapa en kontakt. Har du en relation så känns kärleken extra stark. Du står också i något nytt nu som är viktigt för dig och som håller på att växa sig starkare. Du påverkas dessutom starkt av det skönhet, estetik eller så ligger ditt yttre i fokus. Men eftersom det handlar om balans för dig så bryr du dig även om andra värden just nu som andlighet, gammal visdom, insikter, kunskap, kvinnlig kraft eller så får din intuition en större betydelse för dig. Du lyssnar inåt och vet att inget är vitt eller svart så du måste finna det som är rätt för dig och din balans. Det finns även ett stöd utifrån från en grupp människor.

Lejonet

Det är en tid för en paus eller vila. Har du jobbat hårt eller lagt ner mycket tid och energi på något eller någon så får du nu en lugnare tid. Kärlek, familj, gemenskap, harmoni och att följa sitt hjärta eller fina samarbeten ligger starkt i fokus denna period. Det finns kärlek och omtänksamhet runt dig. Du vill inte kompromissa bort dig själv så du lyssnar inåt och litar till dig själv och på dina egna svar som passar bäst för dig just nu. Var sann mot dig själv.

Jungfrun

Denna tid bjuder på gemenskap och en trevlig samvaro men andra. Något är i växande och ger du det rätt energi nu så kommer det att lyckas. Graviditet, fertilitet, moderskap, växande, ekonomisk framgång är områden som kan aktualiseras, allt beroende på var du står i livet. Det finns även en förlåtelse som behöver ske, antingen inifrån dig själv eller så handlar det om andra. Lägg åt sidan gamla oförrätter och försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst. Just nu så fokuserar du på dina prioriteringar, det är viktigt att du gör allt i rätt ordning och du engagerar dig i det som är viktigt för dig.

Vågen

Just nu så är du lite velig och du vet inte riktigt vilket ben du ska stå på, vad du vill eller vad du ska göra. Vänta med att bestämma dig gällande något viktigt tills denna vecka är över då det finns en risk för att du förhastar dig annars. En intressant eller spännande möjlighet dyker upp och en ny dörr öppnas upp för dig just nu. Det du har lagt tid och energi på tidigare kommer nu till dig i form av ett överflöd. Om det är positivt eller negativt beror på hur du har hanterat situationen i det förflutna.

Skorpionen

Det finns ett växande i livet just nu som du ger extra fokus till denna vecka. Det finns även ett ökande av stöd, framgång eller ett ekonomiskt tillskott. Det du nu engagerar dig i kommer att växa och utvecklas framöver. Det finns även en omvårdnad och samhörighet med andra. Det är viktigt för dig just nu att vara sann mot dig själv och du står på dig gällande vad du tycker, tänker eller känner. Tala om vad du önskar och våga tro att det kommer till dig. Lyft upp dina tankar och tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer.

Skytten

Du ser något eller någon ur ett nytt perspektiv vilket leder till att du omvärderar. Det ligger även ett uppvaknade för dig just nu, något trillar på plats eller får en ny förståelse. Nya möjligheter kommer din väg som får dig att agera på ett nytt sätt eller åt ett nytt håll. Även en högtid kan få en större betydelse. En situation eller relation förbättras. Något som har känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre. Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst. Ju mer du nu sprider kärlek till andra och investerar din kärlek i det du gör, ju mer kommer det att blomstra. Du sätter då igång en kraft som obönhörligen kommer tillbaka till dig. Detsamma sker om du agerar destruktivt eller negativt, så var noga med vilken energi du är i under denna period.

Stenbocken

Du ser eller tänker ur ett nytt perspektiv vilket gör att du omvärderar något. Du eller någon får ett uppvaknade som leder till en ny insikt. Det finns även ett beskydd över ditt hem just nu och du får en hjälp eller ett stöd. Det kan gälla någon kommunikation eller något praktiskt. En tanke, situation, handling, minne eller person från ditt förflutna påverkar dig starkt just nu. Något som ligger i ditt fokus är på något plan redan uppstartat, har redan hänt eller så repeterar sig något från det förflutna. Det kan även vara så att du fortfarande sitter fast i något som ligger bakåt i ditt liv.

Vattumannen

Något glädjande sker och man känner positiva känslor. Det finns även glädje och kärlek i en stabil relation och man trivs tillsammans. Är man singel så är det ett bra tillfälle att skapa eller ta en kontakt. Det är även fördelaktigt för samarbeten och kompanjonskap. Något blir klart och du gör ett avslut för att kunna gå in i något nytt. Detta kan vara en process du står i eller så sker det nya snabba förändringar. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt innan du kommer vidare. Det du har lagt tid och energi på tidigare kommer nu till dig i form av ett överflöd. Om det är positivt eller negativt beror på hur du har hanterat situationen i det förflutna.

Fisken

Något nytt kommer igång och du upplever en glädje och spontanitet. Det i sin tur bidrar till en ny känsla av äventyr eller impulsivitet. Även en positiv oväntad händelse ligger starkt denna period. Du vågar ta ett nytt steg, gå in i ett nytt projekt eller tänka i nya banor. Energin kan även indikera en födelse eller en planering av ett barn eller djur om det ligger rätt i tiden. Du är dessutom mer känslig än vanligt så undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig. Du har fokus på din vision och önskan så du skapar någon form av plan eller så har du tankar runt hur du ska nå ditt mål.

Kram och namaste Vivi

2 thoughts on “Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v16 (15-21 april)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *