Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v19 (6-12maj)

Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v19 (6 april-12maj)

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

Väduren

Glädje, styrka, spontanitet och någon positiv överraskning kommer din väg. Du är också färdigt med något som för dig vidare framåt på nya äventyr. Under juni så kommer något positivt att falla på plats i ditt liv som är kopplat till din nuvarande situation. En intressant eller spännande möjlighet dyker upp och en ny dörr öppnas upp för dig just nu. Om du är uppmärksam så kan du få vägledning eller upplysning i dina drömmar så be ärkeängeln Michael bistå dig i ditt drömarbete. Det är även en bra period att fokusera på något du önskar eller drömmer om.

Oxen

Det ligger en stark känsla av gemenskap eller samhörighet just nu som även kan handla om ett samarbete. Ett gynnsamt avtal eller en överenskommelse sker eller planeras. Tro på dig själv, du har kraften med dig. Nu är det upp till dig! Det är du som styr just nu och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Din skyddsängel vakar över och beskyddar dig, din familj och dina barn (eller de som har den rollen i ditt liv) och ser till att ni är trygga. Du får även vägledning så att du på bästa sätt kan hantera er relation.

Tvillingen

Det du har lagt tid och energi på tidigare kommer nu till dig i form av ett överflöd. Om det är positivt eller negativt beror på hur du har hanterat situationen i det förflutna. Du är mer självständigt just nu, kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du visar även vem du är och står upp för dig själv och är sann i din kontakt med andra. Det finns en styrka som grundar sig i att inte förställa sig eller bygga murar. En kvinna som är född i ett vattentecken påverkar dig extra mycket just nu (kräfta, skorpion, fisk). Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon av deras energi som är kärleksfull, omtänksam, impulsiv, känslig, passionerad eller kreativ. Det kan även vara en moder eller moderskap.

Kräftan


Det finns en stark gemenskap och känsla av samhörighet. Något eller någon får dig att må bra och känna glädje och positivitet. Du får också en positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över. Det ligger något beslut runt dig, det kan även vara ett avtal, kontrakt eller något rättsligt. Man bestämmer sig för något och håller sig till det. Det är också något som har med rättvisa att göra som gör sig påmint, kanske är det så att du väger för eller emot. Du lägger en grund i något som får en ytterligare betydelse i september, det kan också innebära att det hela går in i en ny fas då. Du är sann mot dig själv just nu och agerar på din känsla, tanke eller önskan. Just nu så gynnar det dig inte stå tillbaka och inte våga. Du har vägledning och ditt mod och din styrka är det som kommer att ge utdelning på sikt.

Lejonet

Energin just nu kan ta sig lite olika uttryck, antingen så klarar du av något som gör att du känner dig nöjd, eller så står du i en avslutningsfas för att snart gå in i en ny. Det kan även vara så att du kommer fram till något önskat eller så har du nått något mål. Den yttre världen som andra länder, resor och kontakter över landsgränser får också en betydelse just nu. Tala om vad du önskar och våga tro att det kommer till dig. Lyft upp dina tankar, tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer. Du har fokus på din vision och önskan så du skapar någon form av plan eller så har du tankar runt hur du ska nå ditt mål. Gör en lista, visionboard eller skriv ner hur du ska gå framåt och vad du vill attrahera.

Jungfrun

Det kommer ett meddelande angående trygghet, välmående, ekonomi eller hälsa just nu. Det kan även vara så att du får svar på något du undrat över eller väntat på. Något ligger i fokus nu som manifesterar sig eller får en ytterligare fortsättning till senare i maj. Du investerar i dig själv vilket kan handla om att du ger dig själv något extra, tar hand om dig själv eller ser till att du få egen tid.

Vågen

Förändringar sker av eget val, man vet vad man vill och vill ha saker på sitt sätt. Det finns en målmedvetenhet och man sätter sig själv främst. Korta resor över tid eller distans görs eller planeras. Det kommer också någon möjlighet din väg som innebär att du ser över dina alternativ. Du är klarsynt och besitter en visdom i frågan som gör att du vet hur du ska göra eller vad du vill. Du söker dessutom och får till dig en ny eller kompletterande information. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod.

Skorpionen

Under en längre tid så har du lagt ner tid och energi på något som nu har nått sin kulmen. Du står i en avslutningsfas av något och är dessutom på väg in i något nytt. Men du är inte riktigt där ännu så ha lite tålamod i det sista skedet eftersom du har lite som måste avslutas först. Nästa steg handlar om att gå in i något helt nytt med den kunskapen du har eller ta med dig den erfarenheten och fortsätta utifrån den plattformen du redan har skapat. Något sker i anslutning till en ledighet eller ett lov för dig eller någon annan. Det kan även handla om en planering som kommer att leda till en ledighet eller semester. Eller så behöver du lite ledigt och pausar. Du tar han om dig och gör något som får dig att må bra.

Skytten

Du är sann mot dig själv just nu och agerar på din känsla, tanke eller önskan. Just nu så gynnar det dig inte stå tillbaka och inte våga. Du har vägledning och ditt mod och din styrka är det som kommer att ge utdelning på sikt. Något du väntar på eller önskar håller på att ske, du får ha lite tålamod då du inte riktigt är framme ännu men det ligger inom räckhåll. Du ser även något eller någon ur ett nytt perspektiv vilket leder till att du omvärderar. Det ligger även ett uppvaknade för dig just nu, något trillar på plats eller får en större förståelse. Nya möjligheter kommer din väg som får dig att agera på ett nytt sätt eller åt ett nytt håll. Även en högtid kan få en större betydelse.

Stenbocken

En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, stabil och tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trofast och stabil energi, hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt. Det kan även vara du själv i den energin om du är en kvinna. Det finns positiva känslor som har med gemenskap att göra och har du en fast relation så finns det mycket glädje och inspirerande känslor. Det finns även möjligheter att ta en relation till en nästa nivå. Det är även en tid som förstärker vänskap, samarbeten eller kompanjonskap. Ni tar ett nytt steg som för er närmare varandra eller ett mål. Du, ditt intresse eller arbete expanderar och du får kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare. Det kan vara en chef, ledare, föreståndare, agent ellerliknande.

Vattumannen

Områden som är mer aktuella just nu är utbildning, visdom, andlig utveckling, kunskap, förståelse och traditioner. Det behöver inte vara alla områden samtidigt utan troligtvis ett av dem som du fokuserar extra på just nu. En utbildning, kurs eller mer kunskap ligger starkt. Även en bok, böcker eller något annat du läser får en betydelse. Du känner stor inspiration och en idé eller tanke för dig framåt. Du agerar för att sätta det hela i rörelse. En ledighet får också en betydelse för dig. Det kan vara en planering eller tanke som påverkar eller så sker ledigheten nu.

Fisken

Detta är ingen tid där du startar upp något nytt. Du fortsätter i stället framåt med det som du redan har kommit igång med. Det kan även vara något som du tidigare har haft i tankarna som nu manifesterar sig i den fysiska verkligheten. Om du behöver ett stöd så finns det för dig nu. Ditt hem står i centrum och vill du göra en förändring där så sker det nu. Det kan gälla heminredning, shopping till hemmet, att du jobbar hemma, en viktig tillställning i hemmet, är mer hemma än vanligt eller något annat som har med ditt hem att göra. Det kan även röra en plats som har en hemliknande miljö. Det ligger även ett skrivande för dig vilket leder dig till en grupp, sammanslutning eller en gemenskap som ger inspiration, vänskap eller support.

Kram och namaste Vivi

One thought on “Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v19 (6-12maj)

  1. Tack, ja, det känns precis så. Som om det kan ta åt olika håll. Men tala om vad jag önskar ska jag försöka göra.
    Vad nu det är?
    /Lejonet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *