Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v20 (13 april-19maj)

Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v20 (13 april-19maj)


Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

Väduren

En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, stabil och tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trofast och stabil energi, hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt. Det kan även vara du själv i den energin om du är en kvinna. Du och de du älskar är inne i en trygg fas och ni har beskydd även om det skulle kännas lite tufft just nu. Det kan gälla en speciell situation eller rent allmänt. Det finns krafter som arbetar i riktning för ditt högsta och bästa även om du inte ser det på en gång så ha tillit. Ärkeängeln Micheal hjälper dig just nu med din inre vision och du får vägledning i hur du ska manifestera detta i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

Oxen

Du står i något nytt nu som är viktigt för dig och som håller på att växa sig starkare. Det är en fas där du arbetar på att åstadkomma bättre resultat på någon nivå. Det kan även innebära att du övar på något, går en kurs, utbildning eller så lär du själv ut. Du upplever också nya positiva känslor där något nytt känslomässigt startar upp vilket ger dig en starkare kontakt med dig själv, någon annan eller det gudomliga. En spirande förälskelse finns, den kan vara för en person likväl som för ett djur, projekt, en sak eller situation.

Tvillingen

Det sker på gott eller ont någon oväntad händelse just nu. Det kan även vara så att i stället för en större så är det är flera mindre händelser som påverkar. Behöver du stöd just nu så kommer det din väg. Du har dessutom en kreativare energi än vanligt. En intressant eller spännande möjlighet dyker upp och en ny dörr öppnas upp för dig just nu. Du backar också undan eller säger nej till något som antingen inte känns aktuellt just nu eller så känner du att det inte gynnar dig. Du delar också med dig av något som du har skapat. Din kreativitet är stark och det finns ett intresse för din person.

Kräftan


Något kommer din väg som du har lagt en grund för, du får nu det du förtjänar på gott eller ont, allt beror på hur du har hanterat situationen eller personen tidigare. Det du har gett ut kommer tillbaka. En tid för dig då du kommer att synas och skina mer än vanligt, det kan vara så att de yttre får en större betydelse för dig och du bryr du dig lite extra om dig själv. Du är just nu mer intresserad av skönhet eller kroppsvård än vanligt. Det kan även vara en festlighet som får en större betydelse. Du upplever även någon form av stress eller konflikt just nu. Det kan även vara en positiv kreativ stress som innebär mycket arbete eller engagemang, eller så är det en begränsning eller konflikt i ditt arbete eller på din arbetsplats som visar sig eller påverkar dig utöver arbetet.

Lejonet

Just nu så är du lite velig och du vet inte vilket ben du ska stå på eller vad du vill eller vad du ska göra. Vänta med att bestämma dig gällande något viktigt tills denna period är över då det finns en risk för att du förhastar dig annars. Du renar också ditt sinne och släpper en negativ tanke eller känsla om något från ditt förflutna som du sitter fast i. Eller så går du igenom en reningsprocess kroppsligt, själsligt, gällande kosten eller känslomässigt vilket innebär att du släpper något som du känner dig färdig med. Ju mer du nu sprider kärlek till andra och investerar din kärlek i det du gör, ju mer kommer det att blomstra. Du sätter då igång en kraft som obönhörligen kommer tillbaka till dig. Detsamma sker om du agerar destruktivt eller negativt, så var noga med vilken energi du är i under denna period.

Jungfrun

Du står inför ett beslut eller val och ärkeängeln Michael finns med dig och hjälper dig att vara stark, avslappnad och att tro på dig själv eller ditt beslut. Han hjälper dig att ta ett steg tillbaka så att beslutet kan komma till dig i stället för att du försöker forcera fram det. Ha tillit. Du är mer självständigt just nu, kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du visar även vem du är och står upp för dig själv och är sann i din kontakt med andra. Ett meddelande via brev, mail, sms eller telefon får en större betydelse för dig just nu. Väntar du in ett besked så kommer det nu. Det kan även handla om att en kommunikation genom något av dessa verktygen som är extra mycket i fokus just nu.

Vågen

Något du väntar på eller önskar håller på att ske, du får ha lite tålamod då du inte riktigt är framme ännu men det ligger inom räckhåll. En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, tålmodig oh kanske långsam. Vilket som så bidrar kvinnan med en grundad energi och hon står fast vid något. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt. Det kan även vara du själv i den energin om du är en kvinna. Det finns även en känsla som genomsyrar dig som du lägger ner extra tankar eller engagemang på just nu, det är något du inte kan släppa. Du står också i en lära eller ett övande just nu och för varje dag så blir du bättre.

Skorpionen

En information kommer din väg. Universum sänder dig en välsignelse eller ett svar på en fråga du tänkt på, undrat över eller frågat efter. Något kommer också din väg som får dig att känna tacksamhet. Det kan vara ett svar på något som är viktigt för dig. Nu är det upp till dig! Det är du som styr just nu och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Just nu så vet du vad du har men vill samtidigt komma vidare så du ser över nästa steg inom något som är viktigt för dig. Du står troligtvis i en valsituation. Något du är involverad i fungerar inte riktigt som du önskar så du måste hitta ett nytt sätt att komma vidare.

Skytten

Du ser något eller någon ur ett nytt perspektiv vilket leder till att du omvärderar. Det ligger även ett uppvaknade för dig just nu och något trillar på plats eller så får du en större förståelse. Det kommer också nya möjligheter din väg som får dig att agera på ett nytt sätt eller åt ett nytt håll. Även en högtid kan få en större betydelse. Be om det du önskar så kommer det din väg, om du inte själv agerar så kommer inte energin igång. Hjälp eller stöd finns runt dig. En kvinna som är väldigt kärleksfull och omtänksam i sitt sätt hjälper dig med något just nu. Det kan även vara en mamma eller en väldigt moderlig kvinna.

Stenbocken

Du står i något nytt nu som känns betydelsefullt för dig och du jobbar på att det ska växa fram något riktigt bra ut det hela. Du har också en energi som vi visar på mod just nu, du vågar något eller tar en risk och du lägger ditt hjärtas energi i det du vill och agerar framåt. Ett meddelande eller besked kommer din väg. Det kan vara en kärleksfull uppvaktning, något du önskar eller ett positivt besked. Det kan även vara ett positivt svar som kommer din väg.

Vattumannen

Familj, vänner, gemenskap, rolig samvaro eller någon fest får en större betydelse just nu. Att umgås med dem du älskar ger dig tillfredställelse och du känner dig älskad, du har även förmågan att ge till andra. Du känner en trygghet i dig själv och i de sammanhang du befinner dig i. Ett djur eller natur kan få en större betydelse för dig. Du möter dessutom mer medkänsla än vanligt, både inifrån dig själv och andra vilket ger dig en ny positiv känsla. Du står i ett nytt projekt eller engagemang. Det kan också vara så du står i planering inför något nytt.

Fisken

På någon nivå så känner du dig ensam eller upplever att du står utanför en gemenskap. Det kan bero på hur du hanterar situationen eller så känner du dig utesluten ur en gemenskap. Det kan även vara ett eget val att ställa sig lite vid sidan om. Ibland kan det även komma en känsla av att man sitter fast. Var öppen för att ta emot ett överflöd då något oväntat positivt kommer din väg. Något håller på att ske men du får ha lite tålamod då projektet/engagemanget tidsmässigt tar ca 9-10 månader. Låt det ta den tiden som det behöver eftersom det måste finslipas och gå igenom flera olika processer längst med vägen innan det är klart. Eller så påverkar en graviditet på någon nivå. Kan även vara en gammal graviditet som aktualiseras.

Kram och namaste Vivi

8 thoughts on “Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v20 (13 april-19maj)

  1. 22/12 Stenblock 🌞

    Hej och Tack !
    Ser med stor förväntan inför denna veckan, ja inför hela Maj faktiskt.
    Tack min vän 🌷

  2. Hur får jag kontakt med dig vi i .Så att j kan beställa en privat sittning / Har letat över allt men kan inte hitta det någon stans MVH BRUNDINS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *