Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v9 (25 feb-3 mars)

Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v9 (25 feb-3 mars)

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

Väduren

Under en längre tid så har du lagt ner tid och energi på något som nu har nått sin kulmen. Du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt. Men du är inte riktigt där ännu så ha lite tålamod i det sista skedet eftersom du har lite som måste avslutas först. Du kommer också att lämna en situation som inte gynnar dig. Det kan också vara så att du får nog av något och vänder på klacken och går vidare. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort. Du står inför ett beslut eller val och ärkeängeln Michael finns med dig och hjälper dig att vara stark, avslappnad och att tro på dig själv eller ditt beslut. Han hjälper dig att ta ett steg tillbaka så att beslutet komma till dig i stället för att du försöker forcera fram det. Ha tillit.

Oxen

Nästa steg handlar om att gå in i något helt nytt med den kunskapen du har eller ta med dig den erfarenheten och fortsätta utifrån den plattformen du redan har skapat. Du lyckas även med något, det kan vara något som du lyckas genomföra, väntat på ett tag eller så når du ett mål. Det innebär en seger, succé eller ett fullbordande för dig just nu. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) som har en betydelse för dig kommer din väg. Det finns också en starkare kontakt till naturen, dess grödor, växtlighet, blommor eller en utomhusvistelse.

Tvillingen

Det finns en stark gemenskap och känsla av samhörighet. Något eller någon får dig att må bra och känna glädje och positivitet. Du får en positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över. Det ligger även en stark gemenskap och samhörighet runt dig just nu. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Är du singel så är det en bra tid att söka kontakt. Det är något som du har fokus på eller oroar dig för som redan har hittat sin lösning även om du inte riktigt har sett eller förstått det ännu.

Kräftan


Du står i en avslutningsfas och håller på att avsluta eller bli färdig med något för att gå vidare in i något nytt eller så går du in i en ny fas. Du drar till dig efter hur du fokuserar. Så positiva ageranden och tankar får positiva resultat och ett negativt förhållningssätt får motsatt verkan. Försök inte forcera något just nu då det inte funkar riktigt så. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit till att allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan.

Lejonet

Du har en styrka som du nu kan använda dig av. Behöver du ledarskapsegenskaper så har du dem nu då det finns något auktoritärt över dig eller en situation du är involverad i. Nu handlar det om att det som händer i din yttre värld faktiskt reflekterar vad som pågår i din inre värld. Det gäller även i kontakten med andra människor. Så du kan påverka vad som sker i din yttre värld genom hur du själv förhåller dig, du kommer att se något resultat på detta denna vecka. Ta till dig den lärdomen eller upplevelsen. Något blir klart och du gör ett avslut för att kunna gå in i något nytt. Detta kan vara en process du står i eller så sker det nya snabba förändringar. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt innan du kommer vidare.

Jungfrun

Det kommer något positivt din väg som är ekonomiskt fördelaktigt och på någon nivå så ger det dig en fördel, utdelning eller höjer ett värde. Det kan även vara ett besked. Det kan också röra sig om gåvor, vinster eller presenter.  Ärkeängeln Michael finns med dig och ger beskydd till dig och de du älskar, ha tillit så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Han hjälper dig också om du vill bli hälsosammare. En yngre kvinna eller ett barn påverkar dig också på någon nivå. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var barn, eller så är det en flicka från barndomen.

Vågen

Kärlek och samvaro med någon eller några du älskar ligger starkt och det finns besvarade känslor samt en stark gemenskap. Om du önskar ett stöd så kommer det din väg. Är du singel så är nu en bra tid för att skapa en kontakt. Har du en relation så känns kärleken extra stark. Det finns positiva känslor som har med gemenskap att göra och har du en fast relation så finns det mycket glädje och inspirerande känslor. Det finns även möjligheter att ta en relation till en nästa nivå. Det är även en tid som förstärker vänskap, samarbeten och kompanjonskap. Ni tar ett nytt steg som för er närmare varandra eller ett mål. Du ska inte vara så hård mot dig själv, du har inte gjort något fel utan det du gör i välmening har rätt intention och kommer att landa rätt även om du inte ser det direkt. Du ska även släppa ilska och rädsla gällande andra då det vänds mot dig själv annars.

Skorpionen

Det kommer något positivt din väg som känns lite som en gåva, det kan röra ekonomin, en utdelning av något, en gåva eller något som ger bättre möjligheter. Det kan även komma som ett meddelande eller ett besked som förändrar på någon nivå.  Du står i en början av något eller inför en ny väg så ha tålamod med dig själv och processen som du står i och ge inte upp. En möjlighet kommer även din väg och en förändring sker, något nytt kommer i gång eller så förhåller du dig på ett helt nytt sätt, på så sätt kan det förflutna helas och släppas taget om. Kämpa inte för det som inte fungerar för då blir det bara smärtsamt.

Skytten

Något sker i ditt liv just nu som får ett resultat eller går in i en ny fas i sommar. Kärlek, familj, gemenskap, att följa sitt hjärta, harmoni eller fina samarbeten ligger starkt i fokus denna period. Det finns kärlek och omtänksamhet runt dig. En hjälp eller ett stöd kommer din väg och du behöver inte göra allt själv, men du måste själv släppa in för att det ska kunna ske. Du är sann mot dig själv just nu och agerar på en känsla, tanke eller önskan. Just nu så gynnar det dig inte stå tillbaka och inte våga. Du har vägledning och ditt mod och din styrka är det som kommer att ge utdelning på sikt.

Stenbocken

Något lyfts upp och lättar och det känns som en gåva från himlen. Det kan mycket möjligt vara så att du får en hjälp eller ett stöd som du just nu verkligen behöver. Det skapar en positiv känsla som tar dig vidare framåt. Ett meddelande eller besked kommer din väg som skapar en ny möjlighet och du ser något eller någon ur ett nytt perspektiv. Det finns ett starkt omhändertagande och beskydd runt dig i möten eller situationer. Du backar undan eller säger nej till något som antingen inte känns aktuellt just nu eller så känner du att det inte gynnar dig.

Vattumannen

Förändringar sker av eget val, man vet vad man önskar och man vill ha saker på sitt sätt. Det finns en målmedvetenhet där man sätter sig själv främst. Korta resor över tid eller distans görs eller planeras. Var tydlig i din kommunikation så undviker du missförstånd, då öppnar du också upp för svar på det du undrar över eller tänkt på. Ta vara på denna energin som kommer din väg. Det du nu på gott eller ont sår i ditt liv kommer du att få skörda i höst (sep-nov). Så välj noga vad du gör eller startar upp.

Fisken

Det finns en stark gemenskap och känsla av samhörighet. Något eller någon får dig att må bra och känna glädje och positivitet. Du får även en positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig just nu. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Är du singel så är det en bra tid att söka kontakt. Du står även i något nytt som är viktigt för dig och som håller på att växa sig starkare.

Kram och namaste Vivi

8 thoughts on “Veckans Astro/Tarot – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen v9 (25 feb-3 mars)

  1. Tack Vivi😍!
    Dina månads- och veckoastro har kommit att betyda mycket för mig, får en helt annan känsla än när jag läser andra horoskop. Känner mig vägledd och inspirerad🌹!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *