Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken v26 (22-28 juni)

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS ett UTDRAG UR BOKEN:
Har vi alla ett öde och vad är ödespunkter?

Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken  v26 (22-28 juni)

Så här fungerar det:

 När man får samma kort som i en tidigare läggning:

– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till. – Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.
– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.
– EXEMPEL:
Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.
– Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person eler att det blir ett avslut av något så är det sällan samma händelse, person eller förändring osv…
– Senarior kan vara liknande samtidigt som händelserna är helt vitt skilda.
– Varje läggning är unik och utgår ifrån vart du står just nu!

Väduren

En hjälp eller ett stöd kommer din väg vilket innebär att du inte behöver göra allt själv. Det kan även vara så att du delegerar arbete eller uppgifter för att du inte ska bli överväldigad av för mycket jobb, eller så hjälper du någon annan. Du är inne i en fas som där din inre visdom tar plats och vägleder i den yttre världen. Erfarenheter du under lång tid har samlat på dig kommer nu till uttryck. Du vet själv vad du behöver göra för att komma framåt så lyssna inåt för vägledning. Var försiktigt så att du inte fastnar i martyrskap eller styrs av ett domedagstänkande som sätter käppar i hjulet för dig själv. Det kan mycket väl vara du själv som är din värsta fiende genom att du blundar för möjligheterna.

Oxen

Du får tillgång till lärdomar och insikter som kommer via en klok och andligt utvecklad kvinna. En tid för utveckling när man antingen kan höja sin spirituella förmåga eller förmåga till healande. Du är mer självständigt just nu än tidigare och kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du visar även mer vem du är och står upp för dig själv samt är sann i din kontakt med andra. Ett avtal, kontrakt, beslut eller en överenskommelse sker eller planeras nu. Något bestäms som får en betydelse på sikt. Det finns även ett behov av att uttrycka sig i tal eller skrift. Du, ditt intresse eller arbete expanderar och du får kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare. Det kan vara en chef, ledare, föreståndare, agent eller regissör.

Tvillingen

Tala om vad du önskar och våga tro att det kommer till dig. Dina tankar och ditt förhållningssätt skapar just nu ditt liv så lägg fokus på att rena ditt sinne från det som kan dra ner din energi. Du är nu även färdig med något eller någon som du nu lägger bakom dig. Har något jobbigt hängt över dig ett tag så släpper det nu åtminstone till en större del. Det kan även handla om att du har haft begränsningar gällande dina resurser som nu får en bättre balans. Det kan även vara ett dåligt samvete som släpper. Detta är ingen tid för vila eller att luta sig tillbaka för att man är med där det händer och kan många gånger vara den som skapar rörelse, engagemang eller händelser. Nu lägger du ner tid och engagemang på något som du vill ska bli så bra så möjligt. Det kan även vara så att du finslipar dina kunskaper eller förmågor till perfektion.

Kräftan

Ditt hem står nu i centrum vilket gör att det är där som det sker en förändring, förnyelse eller där du lägger ditt fokus. Det som kan ske nu är att du engagerar dig gällande heminredning, shopping till hemmet, hemarbete eller att det sker en viktig tillställning eller fest i hemmet. Det kan även handla om ett engagemang på ett vårdhem, vårdande i hemmamiljö eller liknande. Du är just nu en magisk person som har förmågan att manifestera dina tankar och intentioner i det verkliga livet. Så var noga med vad du skapar då både de positiva och negativa känslorna och tankarna kan manifestera sig. Du känner även oro eller så lider du av inre konflikter som gör det svårt för dig att våga, tro eller bjuda in. Kanske känner du att du inte räcker till eller så handlar det om en känsla av utanförskap då du inte får vara med eller vara delaktig.

Lejonet

Något nytt startar upp vilket kan vara en kurs, hobby, intresse, arbete eller ett projekt. Det gamla håller sakta på att transformeras så att nya möjligheter ska kunna växa fram, antingen för att du har släppt något eller för att du har skapat en ny möjlighet i något sedan tidigare. Det är du som styr just nu och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill, önskar eller behöver göra. Lämna inte i från dig din kraft till någon annan då den är av yttersta betydelse för dig nu. Du ser något eller någon ur ett nytt perspektiv vilket leder till att du omvärderar. Nya möjligheter kommer också din väg som får dig att agera på ett nytt sätt eller åt ett nytt håll.

Jungfrun

En situation, relation eller hälsan förbättras. Något som har känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre. Du får din omgivning att må bra eftersom du tar hand om ditt välmående likväl som andras. Just nu så är det fokus på ett firande eller någon ritual. Det behöver inte vara så att det sker just nu utan det kan även handla om en planering inför detta eller ett förhandsbesked som kommer och berättar om att det ska ske. Du kan ha alldeles för mycket eller för lite att göra just nu, vilket som så känns det inte riktigt okej och du söker balans. Nu är en tid när du får hålla på med något du gillar. Det kan även vara så att du återupptar du något gammalt engagemang, intresse eller en hobby.

Vågen

Något betydelsefullt sker i anslutning till en ledighet, helg eller ett lov för dig eller någon närstående. Det kan även handla om en planering som kommer att leda till en ledighet eller semester. Du lägger nu en grund som står under utveckling ett tag framöver. Ha inte bråttom och stressa på något utan låt det ta den tid som det krävs för att hitta de bästa alternativen och lösningarna så att grunden blir stabil. Du gör ett eget val utifrån vad du vill, känner eller behöver. Just nu så är det viktigt för dig att du får något på ditt sätt oavsett vad andra tycker eller tänker. Den egna viljan är stark och du ger dig inte om du väl har bestämt dig. Du känner motivation och kraft för att gå efter dina drömmar, mål eller projekt. Ett hinder eller en rädsla som du burit på eller en situation som har varit ett hinder lättar just nu, det kan även försvinna helt.

Skorpionen

Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig just nu då samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Öppna upp ditt hjärta för kärlek eller ett nytt möte. En healande eller läkande kvinna får en betydelse. Det kan även vara du som agerar i den rollen för andra. Dina händer är dina kraftkällor och du kan upptäcka att du kan känna mycket igenom dem eller så använder du dem i något hantverk eller liknande. Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en kvinna som är kommunikativ, flexibel, intellektuell med självförtroende som påverkar dig just genom att hon är väldigt aktiv och sätter igång något, eller så sker det en viktig kommunikation.

Skytten

Något både oväntat och positivt kommer din väg just nu. Det kan vara så att du inte märker av resultatet av det förrän lite längre fram. Det finns även ett överflöd av kärlek, resurser, eller så kan det vara ett positivt meddelande som kommer din väg så var redo att ta emot. Just nu så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill. Du har integritet och det är viktigt för dig att dina gränser respekteras och gör dem inte det så kommer du att göra en markering eller säga ifrån. Du investerar i dig själv, det kan handla om att du ger dig själv något extra, tar hand om dig själv eller har egentid.

Stenbocken

En förbättring sker vilket gör att man känner en tillfredställelse eller ett ökar välmående. Ett motstånd släpper eller så är det något som har känts jobbigt som försvinner. Du får din omgivning att må bra eftersom du även bryr dig om dina nära och kära. Något ligger nu rätt i tiden för dig eller något som du är engagerad i eller verksam inom. Nu är det dags! Det är nu det sker och det som du har satt igång manifesterar sig äntligen. Under en längre tid så har du lagt ner tid och energi på något som nu har nått sitt slutskede, du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt. Du går från en fas till en annan.

Vattumannen

Vatten får på någon nivå en betydelse för dig. Det kan bero på att en plats, en tanke eller ett samtalsämne kommer upp som handlar om eller involverar vatten. Kanske planerar du en semester vid vattnet eller så reser du dit nu. Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information som gör att du kan komma vidare i något. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Är det någonting du undrar över så kan du nu söka och finna svaret. Det kommer ett meddelande eller besked angående något som har med din trygghet och stabilitet att göra. Det kan även vara så att du får svar på något du undrat över. Du har nu möjlighet att gå framåt med den informationen du fått.

Fisken

En intressant eller spännande möjlighet dyker upp vilket leder till att en ny dörr öppnas upp för dig. En tid att ta tag i det som ska göras så att man kommer vidare. Du känner en passion vilket gör att du går in i något du verkligen tror på eller brinner för. Du är även ärlig mot dig själv med vad du verkligen vill vilket får dig att följa ditt hjärta.  Glädje, styrka, spontanitet och någon positiv överraskning kommer din väg. Det är en tid att släppa in nya människor eller energier som höjer din livsupplevelse. Du upplever en inneboende lycka och om du har känt av motgångar innan denna fas så börjar det nu spira ett hopp om förändring. Du är också färdigt för att gå vidare för nya upplevelser och äventyr.

Kram och Namaste Vivi

One thought on “Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken v26 (22-28 juni)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *