Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken v27 (29 juni-5juli)

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

LÄS två UTDRAG UR BOKEN:
Universum består av energier, frekvenser och vibrationer

Den universella väven och synkroniciten som styrs av det undermedvetna

Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken v27 (29 juni-5juli)

Så här fungerar det:

 När man får samma kort som i en tidigare läggning:
– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till. – Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.-

– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.

– EXEMPEL:
Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.

Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring. osv…

Väduren

Du lyckats med något du önskat eller lagt tid och arbete på. Du visar nu prov på en ny styrka, våghalsighet, äventyrlighet eller mod vilket ger dig kraft framåt att göra de förändringar eller fatta de beslut som du behöver. Det handlar om att våga för att vinna och nu är tiden för dig att våga ha tillit till att du har de resurserna du behöver för att hantera en utmanande situation. Du har nått ett mål och upplever en tacksamhet för du har åstadkommit. Det kan även vara så att du kommer fram till något som du önskar vilket får något viktigt att falla på plats. En positiv fas som innebär att det du har arbetat för har lönat sig.

Oxen

En kort resa över tid eller distans ligger i fokus, antingen så sker den under denna perioden eller så planeras eller diskuteras den. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) kommer din väg. Du kan även just nu få en direktkontakt med naturen, dess grödor, växtlighet, blommor, djur eller så sker en utomhusvistelse som känns stark. Det finns även ett behov av att omge sig med växter eller blommor oavsett om de är riktiga, konstgjorda eller som mönster. Det är du som väljer vilket ditt nästa steg ska vara och beslut som ska fattas görs inifrån dig själv snarare än att du påverkas av andra.

Tvillingen

Försök att inte vara fyrkantig och rigid i din inställning för det kan göra att du skapar tröghet i stället för flöde. Eller så upplever du att det är utanför din kontroll och att det är svårt för dig att skapa rörelse framåt. Det känns viktigt för dig att uppleva stabilitet och trygghet. Du vill dessutom ogärna att någon ruckar på det du bestämt eller att de skapas större förändringar. Du kanske till och med sitter lite fast och har svårt att förändra något. Ditt hem står nu i centrum vilket gör att det är där som det sker en förändring, förnyelse eller där du lägger ditt fokus. Det kan även handla om ett engagemang på ett vårdhem, vårdande i hemmamiljö eller liknande. Du tar det lugnt och laddar dina batterier för att använda dina krafter senare.

Kräftan

Kärlek, vänskap och samvaro med någon eller några du älskar ligger starkt. Det finns besvarade känslor och en stark gemenskap. Även samarbeten och gemenskap med likasinnade är något som du bjuder in till. Just nu så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill. Du har integritet och det är viktigt för dig att dina gränser respekteras och gör dem inte det så kommer du att göra en markering eller säga ifrån. Detta är ingen tid då du låter någon trampa dig på tårna. Om du önskar ett stöd så kommer det din väg då du inte behöver göra något själv just nu såvida du inte vill det. Är du singel så är nu en bra tid för att skapa en kontakt, gå på dejt eller ha en flirt. Har du en relation så känns kärleken extra stark och man håller fast vid varandra.

Lejonet

En positiv uppvaktning kommer din väg då någon bryr sig om dig och vill dig väl. Det kan även vara du själv som uppvaktar någon för dig betydelsefull person. Du känner dig lite extra hårt ansatt på någon nivå just nu men du behöver inte oroa dig för det då du kommer att lösa det hela. Om situationen kräver det så är du nu mer egoistisk än vanligt men det behöver nödvändigtvis inte vara något negativt utan du kanske behöver vara det just nu. Något som nu är aktuellt kommer att genomgå en förändring och hitta sin nya form i augusti. Hantera det väl nu annars kan du möta på motstånd senare. Djur, natur och växter också är viktigt för dig och du befinner dig gärna i en sådan miljö då den stärker dig och hjälper dig att ladda dina batterier.

Jungfrun

Det ligger mycket tankar och funderingar just nu och kanske blir det inte så mycket gjort. Även intuitionen är stark och du lyssnar in din omgivning för att hitta din plats samt ta reda på vad som är viktigt för dig. Det ligger en resa i fokus som kan vara kort eller lång i antingen tid eller avstånd. Resan kan vara din men det kan även vara någon närstående som påverkar dig genom sin resa. Det kan även vara så att ni åker tillsammans. Något som har en betydelse för dig nu blir inte klart eller hittar sin form förrän i november. Troligast är det något som först då presenteras eller ser offentlighetens ljus eftersom det nu är mer i tankestadiet.

Vågen

En kvinna som är född i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) påverkar dig extra mycket känslomässigt. Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon av deras energi som är kärleksfull, omtänksam, impulsiv, känslig, passionerad, intuitiv eller kreativ. Hon är pålitlig, omhändertagande och stödjande och finns där för dig. Du är jordad, stabil och trygg och står stadigt med fötterna i marken vilket gör att du tydligt ser vad som behöver göras och vilket ditt nästa steg är. Det sker även ett möte som sätter igång känslor eller handlar om känslor. Man ser om och tar hand om andra samt ser över eller bevakar något som känns viktigt.

Skorpionen

Just nu så upplever du dåligt med ork eller så tappar du all din energi vilket gör att du åker ner i botten. Möjligheten är också att någon eller något i din omgivning dränerar dig på din energi. Resultatet blir att du känner en trötthet, besvikelse eller oförmåga att ta tag i saker. Men du är just nu ändå tillräckligt stark och ihärdig för att få igenom eller utföra något du vill eller önskar. Förlita dig på din egen kraft och ha tillit till dig själv då du är starkare än du tror. Upplever du att du har ett hinder som står vägen för dig just nu så kommer du att överkomma det, ge det bara lite tid, tålamod och arbete så kommer du att upptäcka att det inte var så svårt som du trodde. I stort händer det mycket just nu eller så är det inom ett speciellt område som det blir full fart. Om du har lagt en bra grund för att något ska komma igång så sker det på ett positivt sätt nu, och om du har väntat in att något ska ske så händer det äntligen.

Skytten

Du söker just nu någon form av bekräftelse eller försäkran då du vill känna dig trygg och veta vart du står eller vad som är på gång. Det gör att du förväntar dig att få mer uppmärksamhet eller engagemang från omgivningen än vad känner att du får. Det kan även vara så att det du ett tag har väntat på blir nu bekräftat. Något blir nu klart och ett avslut sker för att man kunna gå vidare in i något nytt. Detta kan vara en process du stått i ett tag och nu först lossnar det vilket gör att det sker nya snabba förändringar. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt, segt och ibland smärtsamt innan du kommer vidare. Förändring kommer att komma antingen du bjuder in den eller inte.

Stenbocken

Du har just nu mer mod, våghalsighet eller äventyrslystnad än tidigare. Stagnerad energi försvinner och du bjuder in till nya vägar. Du lägger ditt hjärtas energi i det du vill och önskar och agerar framåt. Snabba förändringar eller ageranden sker nu och det kan handla om ett nytt arbete, projekt eller en bostad för dig om du är ute efter det. Det är också en stark period för snabba händelser och full aktivitet i största allmänhet. Detta är ingen tid för vila eller att luta sig tillbaka för att man är med där det händer och kan många gånger vara den som skapar rörelse, engagemang eller händelser.

Vattumannen

Det känns viktigt för dig att uppleva stabilitet och trygghet. Du vill dessutom ogärna att någon ruckar på det du bestämt eller att de skapas större förändringar. Du kanske till och med sitter lite fast och känner att du inte kommer loss, eller så vill du ha det så. Du vet vad du har och i den energin vill du just nu vara kvar eller så vet du inte hur du ska släppa. Det kan även vara så att detta är en tid där du tar det lugnt och laddar dina batterier för att använda kraften senare. Försök att inte vara fyrkantig och rigid i din inställning för det kan göra att du skapar tröghet i stället för flöde. Eller så upplever du att det är utanför din kontroll och att det är svårt för dig att skapa rörelse framåt.

Fisken

En intressant eller spännande möjlighet dyker upp vilket leder till att en ny dörr öppnas upp för dig. Du har även själv förmågan att skapa möjligheter i ditt liv vilket ger positivt resultat på sikt. En tid att ta tag i det som ska göras så att man kommer vidare. Energierna ligger starkt runt ditt hem och din hemsituation och det är där du engagerar dig, du vill förbättra och kanske till och med skapa något nytt. Du backar inte undan utan du står upp för det som känns rätt och riktigt för dig eller någon annan. Du lyssnar på dig själv och följer din inre röst. Du har även full kraft och energi framåt i det som känns intressant.

Kram och Namaste Vivi

One thought on “Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken v27 (29 juni-5juli)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *