Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken v31 (27juli-2aug)

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?
Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.
Köp boken här: 
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

SE BOKENS INNEHÅLL HÄR!


Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken   v31 (27juli-2aug)

Så här fungerar det:

 När man får samma kort som i en tidigare läggning:

– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till.
– Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.
– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.

EXEMPEL:

Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.

Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring.
osv…

Väduren

Det finns en känsla över att man vill bli bekräftad för något man gör eller har gjort. Detta skapar antingen en inre konflikt med sig själv och sina förväntningar eller så uppstår en konflikt med någon person. Tänk dig för så att det du vill ha sagt kommer ut på rätt sätt och inte som en känsla av besvikelse som kanske har sin grund i något annat. Det finns samtidigt en trygghet och stabilitet och du känner att du bottnar i dig själv. Du har en bra grund att jobba ifrån och utveckla dig själv, dina relationer eller ditt arbete. En vän eller vänner får en större betydelse och du ställer gärna upp för dem som står dig nära.

Oxen

En händelserik vecka, antingen så kan det vara en större händelse som det handlar om eller så är det full fart överlag just nu. Det finns en kraft och vilja att komma framåt. Du står i en valsituation och vet inte riktigt vad du ska välja eller hur du ska göra. Så det är mycket tankar över ditt nästa steg. Det kan även vara så att det händer så mycket så du forceras in i ett val så försök att stanna upp och lyssna inåt, det är viktigt att du väljer utifrån dig själv just nu. Det finns ett välmående och övertygelse om att du är på rätt väg vilket skapar en balans som du bör jobba vidare på. Se det som är rätt och som fungerar och lägg ditt fokus där. Det kommer även en bekräftelse på att du har haft rätt i en tanke eller handling.

Tvillingen

Det finns ett behov av att antingen vara själv och få lite egen tid så du mentalt och känslomässigt kan rensa och sortera för att veta hur du vill gå framåt. Eller så känner du dig ensam även om du har människor runt dig, det kan även vara så att du stänger av och går inåt. Detta är en bra vecka för att ge sig själv tid för återhämtning och att vila samt att förkovra dig inom något som intresserar dig. Det händer även något lite oväntat som vänder upp och ner på en situation, det kan även vara så att något inte riktigt sker på det sättet du tänkt dig. Det finns också starkt med kreativitet och en vilja till utveckling.

Kräftan

Det finns en styrka och kraftfull förmåga till att skapa det man vill ha, du har en stark kraft och människor lyssnar på dig eller vill jobba åt samma håll som dig. Du visar prov på ledarförmåga och kanske förvånar du även dig själv med ditt agerande. Vill du ha en förändring så har du energierna med dig för att göra det som krävs. Du är nämligen på väg in i något nytt men just nu så vilar du lite inför nästa steg, du samlar kraft och summerar perioden som varit för att du ska kunna använda dig av den erfarenheten på ett bra sätt. Ett förhandsbesked kommer din väg som visar på att något håller på att hända, snart sätter det fart. Det kan komma direkt till dig eller så förstår du vad som håller på att ske genom vad som händer runt dig.

Lejonet

En man som har mycket tankar och idéer påverkar dig just nu genom att han vill förmedla något till dig. Han kan även vara engagerad inom IT eller vara intellektuell då han just nu är mycket i det mentala. Han är engagerad och kraftfull och får igång något. Det är intressant att prata med honom och tillsammans kan man förverkliga något. Det finns även ett beslut eller så bestämmer man sig för något som man sen står fast vid. Det finns också en stark gemenskap och ett omhändertagande och det man gör just nu gör man för allas bästa. Du växer just nu i dig själv och du har alla möjligheten att lyckas med det som du engagerar dig i.

Jungfrun

Den här veckan kommer att kännas som en bonus, någon positiv utdelning kommer din väg och du känner att du är på rätt spår eller att du får precis det du behöver. Det finns en stark gemenskap och samhörighet och det du gör tillsammans med andra har alla möjligheter att växa. Det finns glädje och tillfällen till att njuta av det du har. Du står i ett skede där du fattar beslut utifrån vad som känns bäst för dig och därför får du också igenom något som får dig in på rätt spår eller så förstår du vad du behöver göra.

Vågen

Det är något som du har bestämt dig för att du ska göra denna vecka som inte riktigt kommer att funka som du önskar. Gör om och gör rätt eller välj ett nytt spår. Spontanitet och att våga något nytt är gynnsamt för dig och det ser ut att det är då du får bästa resultaten. Låt din barnsliga och busiga sida få skina lite och förlita dig på att du vet vad du ska göra vid rätt tillfälle. Det finns en äventyrslystnad och nyfikenhet som behöver bli tillfredsställd. Det finns även en stark och kraftfull kvinna med dig och hon sätter i gång något då hon vill ha en förändring eller så tycker hon det är dags att agera. Det kan vara du själv som är denna kvinnan om du står i en fas med starkt agerande, om inte så kommer hon och sätter fart.

Skorpionen

En vecka som kommer med en nystart på något plan. Sådant som du funderat på sätts nu i verket. Dags att manifestera och inte gå som katten runt het gröt. Du har en kraftfull energi med dig och du har mer ork än du haft på ett tag. Du gör en omstrukturering då du tycker att det krävs en förändring. Det kan även vara så att du påverkas av en omstrukturering som pågår runt dig. Du känner att du står i ett slutskede av något och att du snart äntligen får ge dig i kast med något nytt spännande. Du har en stor erfarenhet med dig som du kommer att använda dig av.

Skytten

En omtänksam kvinna med mycket kärlek påverkar dig just nu då hon bryr sig om agerar för allas bästa. På någon nivå så känner du en större stabilitet än du gjort på ett tag så du känner en hoppfullhet inför framtiden. Du är grundad och tar dig tid för att känna in vad just nu behöver. Det finns även en känsla av harmoni och balans och du dras till miljöer och människor som får dig att må bra. Detta kan innebära att du väljer att ha vackra saker runt dig eller engagerar dig lite extra i ditt hem. Kanske köper du något vackert eller följer ett behov av att skapa. Möten just nu bjuder in till trevliga stunder som kan utvecklas till något mer då känslan mellan dig och dem eller den du möter känns ödesbestämd.

Stenbocken

Ett meddelande kommer din väg som väcker upp positiva känslor inom dig. Det finns en positiv kommunikation som är både kärleksfull eller omtänksam. Din hem är din borg och om du ska göra några förändringar just nu så är det i hemmet det sker då trygghet och stabilitet är viktigt för dig. Du vill även börja planera inför hösten så den blir så bra som möjligt. Det finns även en yngre person eller ett barn som påverkar dig med glädje och skratt, ni bryr er om varandra och vill gör något tillsammans. Det finns även någon oro som ligger och gnager, något som du inte riktigt vet hur du ska hantera eller vart du ska adressera. Men glöm inte, bara för att du oroar dig så innebär det inte att du har ngt att oroa dig för. Försök släppa och va i glädjen.

Vattumannen

Det finns ett besked eller meddelande just nu som har med din grund, trygghet hälsa eller ekonomi att göra. Det handlar om hur du ska hantera det du står i just nu och hur du ska göra för att komma framåt. Vilket är ditt nästa steg? Det sker ett mindre uppvaknade och du ser något eller någon ur ett nytt perspektiv, du finner nya lösningar på gamla frågor eller problem. Du känner tillit och du kan nu lämna något som oroat dig bakom dig. Det finns även en yngre kvinna eller ett barn som behöver dig för att kunna stå på egna ben, eller så söker hon trygghet hos dig för att kunna fatta de beslut hon behöver, eller så behöver hon stöd för att kunna stå för vad hon vill och inte vill. Tillåt dig att vara en mentor eller en vis kvinna som visar vägen.

Fisken

Det finns just nu en kvinna som står stabilt med båda fötterna i ditt liv, hon får dig att känna trygghet men hon kan även få dig att känna dig kvävd eller att hon alltid ska veta bäst. Hon är bestämd och sitter fast så bry dig inte om vad hon säger om det inte passar dig. Just nu ska du gå på din känsla och vad du vill eller tycker. Du har en stark energi som visar på egna beslut och en önskan om att prova sina vingar oavsett om de bär eller inte. Det ligger även ett beslut eller ett avtal denna vecka som handlar om hur man ska komma framåt. Du behöver se över ditt nästa steg då du är på väg in i en viktig fas där det är viktigt att du lyssnar på dig själv då du vet vad som är bäst för dig. Denna vecka handlar också om vad som är rätt och riktigt, du tummar inte på det du känner är rätt.

Kram och Namaste Vivi

One thought on “Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken v31 (27juli-2aug)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *