Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken v32 (3-9 aug)

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?

Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande samt hur vi kan använda våra dolda resurser.

Köp boken här:
Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet 

Veckans Astro/Tarot – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken v33 (3-9 aug)


Så här fungerar det:

 När man får samma kort som i en tidigare läggning:

– Ett kort har “alltid samma betydelse” men som blir olika beroende på vilken händelse den förhåller sig till. 
- Livet är hela tiden i förändring så även korten som speglar nuet. Ett kort visar på konsekvensen av något som skett.

– Får du och en annan samma kort så blir det ändå olika resultat eftersom kortet ”svarar” utifrån era specifika liv.

– EXEMPEL:

Får du ett besked om att du ska få ett samtal tre veckor i rad så är det ytters sällan samma samtal eller konversation.

Får du besked om att en förändring sker i ditt arbete p.g.a. en person så är det sällan samma händelse, person eller förändring.
osv…

Väduren

Det kommer ett meddelande eller besked som är kopplat till stabilitet och trygghet. Det kan även vara så att du får svar på något du undrat över. Du har nu möjlighet att gå framåt med den informationen du fått. Något du hoppats på sker, eller så faller något önskat på plats och bildar en helhet. Det är en stark fas när det gäller inspiration. Du synliggörs också för något du åstadkommit eller så skiner du lite extra som person. Du sticker ut och är lite av en stjärna inom något eller i någons ögon. Datorer, hemsidor och internet kan även ha en stark betydelse för dig.

Oxen

Under denna period så avvaktar du med något eller någon, det kan även vara så att du ligger lite lågt, håller dig undan, tvekar eller så tvingas du in i en väntan. Du eller någon behöver troligast få vara lite i fred och därför vill man inte att det ställs stora krav eller förväntningar just nu. Detta behöver inte nödvändigtvis vara negativt utan det är kanske vad som krävs för att sedan kunna gå framåt. Det är lite svårt att komma i gång med något man önskar vilket kan bero på att du känner dålig ork eller en begränsning som kommer inifrån dig själv eller från omgivningen. Kanske har någon lagt locket på och skapat distans, eller så tar något tid att lösa eller ordna. Nu är en tid att vara ekonomisk och inte göra några större utsvävningar då pengarna kan behövas till något annat eller något bättre längre fram.


Tvillingen

Du gör ett eget val utifrån vad du vill, känner eller behöver. Den egna viljan är stark och du ger dig inte om du väl har bestämt dig. Har du tidigare kompromissad bort dig själv så är det slut med det nu för under denna perioden så sätter du dig själv främst i det som är viktigt för dig. Förändringar sker av eget val och sätt då du vet hur du vill ha det. Du är självständig och känner en stark målmedvetenhet och drivkraft vilket gör du känner dig tvungen att sätta dig själv främst. Man kan visa på egoistiska tendenser och köra över andra om det vill sig illa så tänk dig för så du inte agerar helt utan hänsyn till andra, eller så kan det vara just det du behöver nu då du tidigare kanske har tagit för mycket hänsyn.

Kräftan

Kärlek, vänskap och samvaro med någon eller några du älskar ligger starkt. Om du önskar ett stöd så kommer det din väg då du inte behöver göra något själv just nu såvida du inte vill det. Är du singel så är nu en bra tid för att skapa en kontakt, gå på dejt eller ha en flirt. Har du en relation så känns kärleken extra stark. Det ligger en stark känsla av gemenskap eller samhörighet just nu som även kan handla om ett samarbete där du tar något till en nästa nivå. Tro på dig själv då du har kraften med dig att kunna skapa eller förändra som du vill. Du har även nått en nivå inom något där det kommer en utdelning grundat på ditt tidigare engagemang.

Lejonet

Din energi just nu är lite lägre än vanligt så ta hand om dig och glöm inte att vila. Det behöver inte vara hälsan som påverkar utan det kan också vara så att du känner dig mer oengagerad än vanligt och tar ett steg tillbaka. Du kanske vill vara i fred och fokusera på dig och ditt mående eller din väg för att få mer energi. Familj, vänner eller djur får en större betydelse för dig. Att umgås med dem du älskar ger dig tillfredställelse och du känner dig älskad och du har även förmågan att ge till andra. Du upplever en trygghet i dig själv och i de sammanhang du befinner dig i.

Jungfrun

Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman) som påverkar med sina tankar och idéer, eller så är det en man som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell. Han kan även vara involverad med IT eller någon annan form av kommunikation. Något bestäms också som får en betydelse på sikt. Det finns även ett behov av att uttrycka sig i tal eller skrift. Du påverkas starkt av det skönhet, estetik eller så ligger det yttre i fokus. Du lyssnar inåt och vet att det finns två sidor av allt och att allt som glänser inte är guld. Du har en stark förmåga att känna in vad som är rätt och fel för dig och på så sätt kan du finna din väg eller ditt nästa steg. Det finns även ett starkt stöd eller fokus gällande en kvinna, kvinnor och/eller större grupper.

Vågen

Det ligger mycket tankar och funderingar just nu och kanske blir det inte så mycket gjort. Sådant som är i fokus är tankar, funderingar, drömmar, skapande, skrivande, böcker, läsande eller något som du varit omedveten om som nu kommer upp till ytan. Även intuitionen är stark och du lyssnar in din omgivning för att hitta din plats samt ta reda på vad som är viktigt för dig. Just nu så vet du vad du har vilket känts tryggt men du vill samtidigt komma vidare så du ser över ditt nästa steg inom något som är viktigt för dig. Det kan även vara så att du tvingas att ta ett steg framåt då det du har just nu inte riktigt fungerar på sikt. Du står troligtvis i en valsituation vilket kan innebära att du inte kommer vidare förrän du bestämmer vilket ditt nästa steg ska vara. Något som du är involverad i fungerar inte riktigt som du önskar så du måste hitta ett nytt sätt att komma vidare på eller en ny väg.

Skorpionen

Ett meddelande via brev, mail, sms eller telefon får en större betydelse för dig just nu. Väntar du in ett samtal eller besked så kommer det nu. En kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbock) påverkar dig genom att hon står stadigt i en sanning, organiserar eller har en stabil planering. Om hon inte är född i ett jordtecken så har hon den energin och är trygg, stabil, och tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trofast och stabil energi där hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt då hon kan vara saktmodig och ta tid på sig när hon ska göra något eftersom hon inte gillar att stressa fram saker. Även något möte eller en träff sker som handlar om hemmet, grundning, ekonomi eller stabilitet.

Skytten

Ett kärleksfullt eller omtänksamt meddelande eller uppvaktning kommer din väg. Det kan även vara något du önskat, ett positivt besked eller en inbjudan till ett personligt eller känslomässigt firande. Nu händer det mycket saker vilket kan kännas negativt eller positivt, allt handlar om hur du har hanterat grunden till det som nu uppstår. Det kan kännas lite rörig. Det kan vara en speciell större jobbig händelse som sker eller så är det flera små event som var och en kanske inte är så jätte jobbiga men som ändå får dig att komma ur balans. Hantera situationen på ett stabilt och genomtänkt sätt och låt dig inte stressas upp. Allt passerar och så gör även denna period.

Stenbocken

Du söker just nu någon form av bekräftelse eller försäkran då du vill känna dig trygg och veta vart du står eller vad som är på gång. Det kan även vara så att du har ett större bekräftelsebehov än annars eller så känner du dig osäker. Det kan även vara så att det du ett tag har väntat på blir nu bekräftat. Du känner även någon oro eller så lider du av inre konflikter som gör det svårt för dig att våga, tro på dig själv eller bjuda in. Kanske känner du att du inte räcker till eller så handlar det om en känsla av utanförskap då du inte får vara med eller vara delaktig. Detta kan bottna i en känsla vilket inte automatiskt innebär att du har belägg för din upplevelse.

Vattumannen

Det finns ett starkt igångsättande just nu vilket kan bero på att något går från tanke till handling eller manifestation. Du får även mer kraft, ork och energi vilken kan leda till impulsiva och/eller snabba handlingar. Ett arbete, projekt eller liknande kommer igång. Det kan även komma snabba impulsiva tankar och känslor som sveper dig med utan en tanke bakom. En kvinna som är född i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) påverkar dig extra mycket känslomässigt. Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon av deras energi som är kärleksfull och omtänksam. Det kan även vara en moder eller du som är omhändertagande. Det sker även ett möte som sätter igång känslor eller handlar om känslor.

Fisken

Någon konflikt eller ett bråk ligger runt dig just nu som kan kännas lite jobbig. Det kan även vara du själv som befinner dig i en konflikt med dig själv vilket i sin tur påverkar andra. Du ser något eller någon ur ett nytt perspektiv vilket leder till att du omvärderar. Det ligger även ett uppvaknade för dig just nu då något trillar på plats och du får en större förståelse. Nya möjligheter kommer också din väg som får dig att agera på ett nytt sätt eller åt ett nytt håll. På någon nivå så börjar du om eftersom gamla föreställningar, situationer och relationer förändras. Något eller någon bjuder in till glädje, spontanitet, träffar eller en rolig samvaro. Det kan även innebära en fest, tillställning eller ett event, antingen så sker det nu eller så planerar man inför det.

Kram och Namaste Vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *