Veckans Astro/Tarot v2 (7-13 jan)  – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot v2 (7-13 jan)  – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det 

 

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren

Något sker i ditt liv just nu som får ett resultat eller går in i en ny fas under sommaren. Kärlek, familj, gemenskap, att följa sitt hjärta, harmoni eller fina samarbeten ligger starkt i fokus denna period. Det finns också kärlek och omtänksamhet runt dig. Du vill inte kompromissa bort dig själv så du lyssnar inåt på dina egna svar som passar bäst för dig just nu. Lyssna på och lita till din inre röst. Var sann mot dig själv. Oroa dig inte, allt kommer att hitta sin väg och bli bra på sitt sätt.

 

Oxen

Du lyssnar inåt och agerar utifrån dina känslor. Var försiktig så du inte blir för känslomässig eller impulsiv och förbiser intellektet eller varningsklockor. Det ligger något beslut runt dig, det kan även vara ett avtal, kontrakt eller något rättsligt. Man bestämmer sig för något och håller sig till det. Det är också något som har med rättvisa att göra som gör sig påmint, kanske är det så att du väger för eller emot. Du lägger även en grund i något som får en ytterligare betydelse i september, det kan också innebära att det hela går in i en ny fas då. En kort resa över tid eller plats ligger i fokus, antingen så sker den under denna perioden eller så planeras eller diskuteras den. Det är även en tid där du finner svar på något och du tar också tag i något som för dig är viktigt.

 

Tvillingen

Det finns en stark gemenskap och samhörighet med någon eller en grupp som du trivs tillsammans med. Detta är även en bra vecka för kärlek och romantiken kan blomma eller så dyker det upp en flirt eller någon som skapar positiva känslor och förväntningar. Det är även en bra vecka för samarbeten eller liknande. Du är mer självständigt just nu, kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du visar även vem du är och står upp för dig själv och är sann i din kontakt med andra. Det finns en styrka som grundar sig i att inte förställa sig eller bygga murar. Det är viktigt för dig att vara ärlig mot dig själv och det är möjligt att du står upp för dig själv eller något du tycker eller känner.

 

Kräftan

Ett meddelande via brev, mail, sms eller telefon får en större betydelse för dig just nu. Väntar du in ett besked så kommer det nu. Det kan även handla om att en kommunikation genom något av dessa verktygen som är extra mycket i fokus just nu. Det kommer hjälp eller support utifrån i något kreativt projekt. Det kan även vara ett skrivande eller en skrivelse. Du renar ditt sinne, släpper en negativ tanke eller känsla om något från ditt förflutna som du sitter fast i. Eller så går du igenom en reningsprocess kroppsligt, själsligt, gällande kosten eller känslomässigt vilket innebär att du släpper något som du känner dig färdig med.

 

Lejonet

En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, stabil och tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trofast och stabil energi, hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt. Det kan även vara du själv i den energin om du är en kvinna. Lärdomar och insikter som kommer via en klok eller andligt utvecklad kvinna kommer din väg. Hon kan även ha healande resurser. Antingen så står du i något lärande eller så lär du själv ut. Du får hjälp framåt i något som ligger dig väldigt varmt om hjärtat. Du känner kärlek, omtänksamhet och tacksamhet till någon eller något.

 

Jungfrun

Du tar tag i något som är viktigt för dig. En kortare resa ligger i fokus, antingen så planeras den eller så sker den nu. Du har nu visdomen och det kreativa sinnet för att kunna föreställa dig vad som faktiskt kommer att hända eller vad som ligger framför dig och du inser att det är upp till dig. Du ser ur ett helt nytt perspektiv på en gammal fråga eller frågeställning vilket gör dig tacksam. En omvårdande och stödjande kvinna får en betydelse för dig, det kan även vara du själv som intar den rollen.

 

Vågen

Du ser på dig själv med kärleksfulla ögon och vet att du förtjänar det bästa. Det som inte tjänar ditt syfte eller inte får dig att må bra säger du nej till. Du sätter dig själv främst. Tala om vad du önskar och våga tro att det kommer till dig. Lyft upp dina tankar, tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer. Oväntade positiva känslor och händelser kommer din väg som bjuder in till glädje, spontanitet och rolig samvaro, kanske även till en fest eller ett event. Det kan även innebära att ett nyfött barn eller nytt djur får din uppmärksamhet.

 

Skorpionen

Det är just nu viktigt för dig att satsa på något som du vill göra och fokus ligger på att komma igång och att genomföra. Du arbetar mot ditt mål och låter inget hindra dig. En kortare resa påverkar dig på någon nivå. Du känner en inre styrka och det kan vara så att du känner dig starkare än på länge. En hjälp eller ett stöd som du önskar eller behöver kommer din väg. Det kan även vara något du ber om eller frågar efter.

Skytten

Du är engagerad i att själv påverka något så att du får den utkomsten du önskar. Du agerar i vald riktning för att komma framåt. En situation eller relation förbättras, det kan även innebära bättre hälsa för någon. Något som har känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre. Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst. Områden som är mer aktuella just nu är visdom, andlig utveckling, kunskap, förståelse och traditioner. Det behöver inte vara alla områden samtidigt utan troligtvis ett av dem som du fokuserar extra på just nu. En utbildning, kurs eller mer kunskap ligger starkt. Även en bok, böcker eller något annat du läser får en betydelse.


Stenbocken

Under en längre tid så har du lagt ner tid och energi på något som nu har nått sin kulmen. Du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt. Men du är inte riktigt där ännu så ha lite tålamod i det sista skedet eftersom du har lite som måste avslutas först, så ha inte bråttom. Nästa steg handlar om att gå in i något helt nytt med den kunskapen du har eller ta med dig den erfarenheten och fortsätta utifrån den plattformen du redan har skapat. Du står i en fas där du arbetar på att åstadkomma bättre resultat på någon nivå. Det kan även innebära att du övar på något, går en kurs, utbildning eller så lär du själv ut. Du får också hjälp framåt i ett kreativt projekt.

 

Vattumannen

Någon positiv nyhet, meddelande eller ett svar kommer din väg, kanske på ett lite oväntat sätt. Det kan även vara så att något du väntat eller hoppats på nu sker eller kommer med ett resultat. Du finner också en ny styrka som du inte visste att du hade som hjälper dig framåt i något som har känts lite motigt. Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en kvinna som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar dig lite extra just nu. Det kan även vara en kvinna i någon form av lärarroll.

 

Fisken

Just nu så vet du vad du har men vill samtidigt komma vidare så du ser över nästa steg inom något som är viktigt för dig. Du står troligtvis i en valsituation. Något du är involverad i fungerar inte riktigt som du önskar så du måste hitta ett nytt sätt att komma vidare. Nu är det upp till dig! Det är du som styr och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Nu handlar det om att det som händer i din yttre värld faktiskt reflekterar vad som pågår i din inre värld. Det gäller även i kontakten med andra människor. Så du kan påverka vad som sker i din yttre värld genom hur du själv förhåller dig, du kommer att se något resultat på detta denna vecka. Ta till dig den lärdomen eller upplevelsen. Det inre går igen i det yttre.

 

12 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v2 (7-13 jan)  – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

 1. Hej,
  Läser sällan horoskop och blir lite fundersam. Just nu går jag och tänker på en man jag lär känna lite den senaste månaden tillbaka. Vi är båda skorpioner. Jag fyller år den 28 oktober och han den 10 november. Vi har ännu inte träffats, utan skrivit och ringt. Jag bor en bit söder om Malmö och han bor i Halmstad. Kan horoskopet se likadant ut för båda, eller hur ska jag tolka in?
  Vänlig hälsning
  Eva-Christin

  Skorpionen

  Det är just nu viktigt för dig att satsa på något som du vill göra och fokus ligger på att komma igång och att genomföra. Du arbetar mot ditt mål och låter inget hindra dig. En kortare resa påverkar dig på någon nivå. Du känner en inre styrka och det kan vara så att du känner dig starkare än på länge. En hjälp eller ett stöd som du önskar eller behöver kommer din väg. Det kan även vara något du ber om eller frågar efter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *