Veckans Astro/Tarot v3 (14-20 jan)  – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot v3 (14-20 jan)  – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren

Du känner tillit inför framtiden då du känner att något faller på plats, och du får även en tydlig vägledning framåt till ditt nästa steg. Ditt hem står i centrum och vill du göra en förändring så sker det nu. Det kan även röra en plats som har en hemliknande miljö. Nu handlar det också om att det som händer i din yttre värld faktiskt reflekterar vad som pågår i din inre värld. Det gäller även i kontakten med andra människor. Så du kan påverka vad som sker i din yttre värld genom hur du själv förhåller dig, du kommer att se något resultat på detta denna vecka. Ta till dig den lärdomen eller upplevelsen. Det inre går igen i det yttre. Mikrokosmos och makrokosmos.

 

Oxen

Nu ligger det något nytt runt dig gällande din bostad eller ditt arbete. Det är också en period för arbetsresor, snabba händelser och aktivitet i största allmänhet. Det ligger även en stark gemenskap och samhörighet runt dig just nu. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt och tar dig framåt. Är du singel så är det en bra tid att söka kontakt. Ärkeängeln Michael hjälper dig just nu med din inre vision och du får vägledning i hur du ska manifestera detta i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

 

Tvillingen

På någon nivå så känner du dig ensam eller upplever att du står utanför en gemenskap. Det kan bero på hur du hanterar situationen eller så känner du dig utesluten ur en gemenskap, eller så ställer du dig själv lite vid sidan om. Ibland kan det även komma en känsla av att man sitter fast. En situation eller relation förbättras och det kan även innebära en bättre hälsa. Något som har känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre och en lättnad infinner sig. Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst. Du har nu visdomen och det kreativa sinnet för att kunna föreställa dig vad som faktiskt kommer att hända eller vad som ligger framför dig. Du är dessutom engagerad i att själv påverka något så att du får den utkomsten du önskar. Du agerar i vald riktning för att komma framåt. Du ser ur ett helt nytt perspektiv på en gammal fråga eller frågeställning vilket gör dig tacksam.

 

 

Kräftan

Du lyssnar inåt och agerar utifrån dina känslor men var försiktig så du inte blir för känslomässig, impulsiv och därför förbiser intellektet eller varningsklockorna. Ditt hem är din borg och där ligger det ett fokus just nu. Det kan gälla heminredning, shopping till hemmet, att du jobbar hemma, en viktig tillställning i hemmet, är mer hemma än vanligt eller något annat som har med hemsituationen att göra. Det kan även röra en plats som har en hemliknande miljö. Familj, vänner, gemenskap, rolig samvaro eller någon fest får dessutom en större betydelse just nu. Att umgås med dem du älskar ger dig tillfredställelse och du känner dig älskad, du har även förmågan att ge tillbaka till andra. Du känner en trygghet i dig själv och i de sammanhang du befinner dig i. Ett djur kan få en större betydelse för dig.

 

Lejonet

Något ligger runt dig just nu som faller på plats vilket leder till en nystart eller att något går in i en ny fas i mars. Harmoni, balans, estetik, konst eller inredning har en starkare betydelse för dig nu. En tanke, situation, handling, minne eller person från ditt förflutna påverkar dig dessutom. Något som ligger i ditt fokus är på något plan redan uppstartat, har redan hänt eller så repeterar sig något från det förflutna. Det kan även vara så att du fortfarande sitter fast i något som ligger bakåt i ditt liv. Något nytt kommer din väg eller finns runt dig, det kan vara ett barn, ett djur, idé, nyhet eller ett projekt.

 

Jungfrun

Du Släpper taget om något som du är färdig med eller som inte gynnar dig längre. Du har lyckats med något, det kan vara något om du genomfört, väntat på ett tag eller så har du nått ett mål. Det innebär att du känner en seger, succé eller ett fullbordande för dig. Det ligger mycket tankar och funderingar just nu och kanske blir det inte så mycket gjort utan det stannar vid tanken. Något som har en betydelse för dig nu blir dessutom inte klart förrän i månadsskiftet okt/nov, eller så är det då först det hittar sin form. Sådant som har betydelse för dig denna månad är tankar, drömmar, skapande, skrivande eller något som du varit omedveten om som nu kommer upp till ytan.

 

Vågen

Något sker i ditt liv just nu som får ett resultat eller går in i en ny fas runt midsommar. Kärlek, familj, gemenskap, att följa sitt hjärta, harmoni eller fina samarbeten ligger starkt i fokus denna period då det finns kärlek och omtänksamhet runt dig. Något nytt kommer dessutom igång och du gör ett avslut för att kunna gå in i detta nya. Detta kan vara en process du står i eller så sker det nya snabba förändringar. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt innan du kommer vidare. Det kommer även hjälp eller support utifrån i något kreativt projekt. Det kan handla om ett skrivande eller en skrivelse.

 

Skorpionen

Det finns ett starkt omhändertagande och beskydd runt dig i möten eller situationer. Behöver du någon hjälp eller ett stöd så kommer det till dig. Det ligger även en stark gemenskap och samhörighet runt dig just nu. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Är du singel så är det en bra tid att söka kontakt. Just nu så vet du vad du har men vill samtidigt komma vidare så du ser över nästa steg inom något som är viktigt för dig. Du står troligtvis i en valsituation. Något du är involverad i fungerar inte riktigt som du önskar så du måste hitta ett nytt sätt att komma vidare.

 

Skytten

En kort resa över tid eller plats ligger i fokus, antingen så sker den under denna perioden eller så planeras eller diskuteras den. Det är även en tid där du finner svar på något och du tar också tag i något som för dig är viktigt. Du visar vem du är och vad du vill, du kommer att skina eller synas lite extra, det kan bero på både dina inre och yttre kvaliteter, och röra ditt arbete eller privat. Du är fantastisk och det är inte bara du som känner det och du blir nu bekräftad. Ärkeängeln Michael ger dig just nu en tydlig vägledning så att du kan förstå vad du ska göra eller vilken väg du ska gå. Du känner en växande motivation, mod och självförtroende vilket leder dig till att göra en förändring. Du är på rätt väg!

 

Stenbocken

Denna tid så kan det kännas lite rörig och i värsta fall kaosartad. Det kan vara en speciell större jobbig händelse som sker, eller flera små som var och en kanske inte känns så jätte kämpiga men som ändå får dig att komma lite ur balans, hantera det väl och låt dig inte stressas upp, allt passerar och så gör även denna vecka. Du visar dessutom prov på en ny våghalsighet, äventyrlighet eller mod denna period, du tar en risk eller så slänger dig ut utan att tänka på konsekvenser. Du drar till dig efter hur du fokuserar. Positiva ageranden och tankar får en positiv utkomst. Ett negativt förhållningssätt får motsatt verkan.

 

Vattumannen

En kortare resa får en betydelse, den kan vara kort i tid eller i avstånd. Det kan vara så att det planeras eller funderas runt denna resa om den inte sker exakt nu. Det är även en tid där du finner något svar. Något eller någon från ditt förflutna gör sig påmint, det kan även vara så att du sitter fast och har svårt att släppa taget. Något som du väntar eller hoppas på har redan startats upp även om du ännu inte ser något resultat så ha tålamod. Om du blir besviken eller nedslagen så använd den energin som bränsle i dina kreativa projekt. Du får exakt det du behöver, avsett om det är en lärdom eller en kunskap för att komma vidare i det du står i.

 

Fisken

Du känner stor inspiration och en idé eller tanke för dig framåt och du agerar för att sätta det hela i rörelse. Det du nu på gott eller ont som du sår något i ditt liv kommer du att få skörda i höst. Så välj noga vad du gör eller startar upp just nu. Det ligger även mycket tankar och funderingar runt något vilket kan indikera att du kanske mer är i tankarna än i agerande just nu. Något som har en betydelse för dig nu blir inte klart förrän i månadsskiftet okt/nov, eller så är det då först det hittar sin form. Det gynnar dig mest att vara i din kreativitet och planera ramåt.

Kram och namaste Vivi

4 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v3 (14-20 jan)  – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

  1. Hej!
    En sak som jag ofta saknar i horoskop är datum. Det står bara tex skorpionen. Man vet väl vilket tecken man själv tillhör:) men ibland vill man kolla in någon annan. Då vet man kanske när personen är född, men har inte riktigt koll på vilket tecken personen tillhör. Jag skulle i alla fall uppskatta att datum och månad stod strax bredvid varje tecken. Annars toppenblogg :)))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *