Veckans Astro/Tarot v37 (10-16 sep) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen – kärlek, arbete & allmänt

Veckans Astro/Tarot v37 (10-16 sep) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen – kärlek, arbete & allmänt

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren

Det finns en stark gemenskap och känsla av samhörighet. Något eller någon får dig att må bra och känna glädje och positivitet. Du får även en positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över. En yngre man, pojke eller son påverkar ditt liv på någon nivå. Det kan även handla om minnen eller händelser från det förflutna som aktualiseras eller tänks på. En hjälp eller ett stöd som du önskar eller behöver kommer din väg. Det kan även vara något du ber om eller frågar efter.

 

Oxen

Du känner oro, inre konflikter eller har en känsla av utanförskap. Det kan även vara så att du är rädd att förlora någon eller något. Barn eller ungdom påverkar dig på någon nivå, det kan vara i nuet eller det förflutna som gör sig påmint. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan också vara så att någon agerar extremt barnsligt och omoget vilket påverkar dig. Just nu lägger du fokus på något som är viktigt för dig inför framtiden. Om du förbereder dig rätt och lägger en bra grund så bygger du inför din framtid.

 

Tvillingen

Du känner dig lite utanför på något plan, kanske är det du själv som orsakar det?. Det kan även vara så att du är rädd att förlora någon eller något. Försök inte forcera något just nu, det funkar inte så. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Var tydlig i din kommunikation så undviker du missförstånd, då öppnar du också upp för svar på det du undrar över eller tänkt på. Ta vara på denna energin som kommer din väg.

 

Kräftan

Glädje, styrka, spontanitet och någon positiv överraskning kommer din väg. Du är också färdigt med något som för dig vidare på nya äventyr. Under sommaren så kom något igång som nu faller på plats eller får ett ytterligare svar. Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Just nu lägger du fokus på något som är viktigt för dig inför framtiden. Om du förbereder dig rätt och lägger en bra grund så bygger du inför din framtid.

 

Lejonet

Du kommer fram till något önskat eller så har du nått något mål. Den yttre världen som andra länder, resor och kontakter över landsgränser får också en betydelse just nu, kan även innebära en resa. Du visar vem du är och vad du vill, du kommer att skina eller synas lite extra, det kan bero på både dina inre och yttre kvaliteter och röra ditt arbete eller privat. Du är fantastisk och det är inte bara du som känner det och du blir nu bekräftad. Om du vänder dig till ärkeängeln Michael så kan han hjälpa dig att genom drömmarna ersätta rädsla med tillit och tro. Han finns just nu med dig och ger mer styrka, mod och självsäkerhet. Använd dig av bönen i din kommunikation.

 

Jungfrun

Du upplever nya positiva känslor, något nytt känslomässigt startar upp vilket ger dig en starkare kontakt med det dig själv, någon annan eller det gudomliga. En spirande förälskelse finns, den kan vara för en person likväl som för ett djur, projekt, en sak eller situation. Kärleken prioriteras och man tar hand om varandra. Försök inte forcera något just nu, det funkar inte så. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Det finns en trygghet och stabilitet i dina närmsta relationer.

Vågen

Oväntade positiva känslor och händelser kommer din väg som bjuder in till glädje, spontanitet och rolig samvaro, kanske även till en fest eller ett event. Det kan även innebära ett nyfött barn eller nytt djur. Du är mer självständigt just nu, kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv? Du visar även vem du är och står upp för dig själv och är sann i din kontakt med andra. Det finns en styrka som grundar sig i att inte förställa sig eller bygga murar. Det du fokuserar på just nu kommer att ge resultat men på vilket sätt beror på hur du förhåller dig, positiva tankar och förväntningar ger positivt resultat, negativa tankar och förväntningar ger negativt resultat.

 

Skorpionen

Du klarar av något som gör att du känner dig mer än nöjd. Det kan även vara så att du kommer fram till något önskat eller så har du nått något mål. Resor eller kontakter över landsgränser får också en större betydelse just nu. Något sker i anslutning till en ledighet eller ett lov för dig eller någon annan. Det kan även handla om en planering som kommer att leda till en ledighet eller semester. Just nu lägger du fokus på något som är viktigt för dig inför framtiden. Om du förbereder dig rätt och lägger en bra grund så bygger du inför din framtid.

 

Skytten

Ett avtal, kontrakt eller en överenskommelse sker eller planeras. Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman) som påverkar med sina tankar och idéer, eller så är det en man som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar dig. Det kan även vara du själv i den energin om du är en man. Du har en kraftfull energi nu som visar på att det antingen i stort händer mycket eller så är det inom ett område.  Nu är en händelserik period med full fart. Om du har lagt en grund för att något ska komma igång så sker det nu, och om du har väntat in att något ska komma igång så händer det äntligen. Din fysiska kropp känns starkare och det kan bero att du går in i en fas där din kropp aktiveras, kanske börjar du träna eller röra på dig. Skrivande, författande, journalskrivande eller att skriva brev eller mail ligger i fokus. Det är något som kommer till uttryck som förmedlas vidare. Det kan ske nu eller så skapar man inför framtiden. Ett bra tillfälle att uttrycka sina tankar, idéer och känslor i skrift.

 

Stenbocken

Ett förhandsmeddelande eller besked kommer din väg som visar på att något är på gång, något håller på att hända eller förändras. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig just nu. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Är du singel så är det en bra tid att söka kontakt. Det du fokuserar på just nu kommer att ge resultat men på vilket sätt beror på hur du förhåller dig, positiva tankar och förväntningar ger positivt resultat, negativa tankar och förväntningar ger negativt resultat.

 

Vattumannen

Något nytt kommer i gång som påverkar på flera nivåer. En förändring sker som påverkar dig och du får ny kraft och kanske till och med nya drömmar. Försök inte forcera något just nu, det funkar inte så. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Lärande oavsett om det är du som lär ut eller om det är du som är eleven så har lärandet någon högre mening för dig just nu. Ta emot vägledning och lyssna inåt och uppåt.

 

Fisken

Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en kvinna som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar i dig just nu. Det kan även vara en kvinna i någon form av lärarroll. Även en yngre kvinna eller ett barn påverkar dig på någon nivå. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var barn, eller en flicka från barndomen. Om du vänder dig till ärkeängeln Michael så kan han hjälpa dig att genom drömmarna ersätta rädsla med tillit och tro. Han finns just nu med dig och ger  mer styrka, mod och självsäkerhet. Använd dig av bönen i din kommunikation.

 

Kram och Namaste Vivi

4 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v37 (10-16 sep) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen – kärlek, arbete & allmänt

 1. Är det du själv eller någon annan som gör veckans horoskop ?

  Använder du kort eller tittar du på hur de olika stjärntecken står just nu ?
  Hur stor portion intuition använder du ?

  Oavsett metod så tycker jag att de är skrämmande.
  Dess innehåll stämmer i princip alltid med vad som sker, kommande vecka – men inte alltid på det sätt jag först trodde

  1. Hej! det är jag som spår själv och jag använder tarot och änglakort. Jag har kontakt med mina andliga vägledare och använder inte direkt min intuition även om den såklart påverkar lite. Det är så det funkar, man ser energierna men det finns många möjligheter så det är svårt att exakt veta hur det ska bli även om det stämmer. Kram vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *