Veckans Astro/Tarot v38 (17-23 sep) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen – kärlek, arbete & allmänt

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren

Det är lite olika saker som kan hända i ditt liv just nu. Det kan vara någon av dessa händelser som sker eller så är det alla. Antingen så ligger energierna starkt runt ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära förändringar som är kopplade till inredning, renovering, flytt, hemarbete eller något annat som involverar en hemsituation. Annat som kan ske är att du får en nystart av din trygghet och stabilitet, eller att du bryr dig om din fysiska kropp. Det kan även komma en löneförhöjning eller liknande din väg. Allt beror på vart du befinner dig i livet just nu. En gynnsam tid gällande att planera eller tillbringa tid vid vatten, det finns ett fokus just nu som handlar om vatten, en sjö eller ett hav. Ärkeängeln Michael finns med dig och ger beskydd till dig och de du älskar, och tillit så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Han hjälper dig också om du vill bli hälsosammare.

 

Oxen

En kvinna påverkar dig som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt) eller så är hon eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare. Det kan även vara en kvinnlig chef, ledare eller arbetskamrat, eller så är det du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga kraften är stark och beredd att agera. Det ligger starkt gällande kommunikation just nu. Antingen så har du något du ska framföra, förmedla eller så kommer det ett meddelande till dig.

 

Tvillingen

En förändring sker som påverkar dig och du får ny kraft och kanske till och med nya drömmar. Något nytt kommer i gång som påverkar på flera nivåer. Nu är det upp till dig! Det är du som styr just nu och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Det finns ett starkt omhändertagande och beskydd runt dig i möten eller situationer. Behöver du någon hjälp eller ett stöd så kommer den.

 

Kräftan

Du har tur och flyt med något just nu och något som du önskar kommer din väg. Denna fas blir bättre än den förra och du känner att det går åt rätt håll. Vänskap, tur, flyt eller någon form av vinst är områden som kan få en betydelse. En intressant eller spännande möjlighet dyker upp och en ny dörr öppnas upp för dig just nu. Om du vänder dig till ärkeängeln Michael så kan han hjälpa dig att genom drömmarna ersätta rädsla med tillit och tro. Han finns just nu med dig och ger mer styrka, mod och självsäkerhet. Använd dig av bönen i din kommunikation.

 

Lejonet

Det kommer något positivt din väg som är ekonomiskt fördelaktigt, på någon nivå så ger det dig en utdelning eller höjer ett värde. Det kan även vara ett besked. Det kan också röra sig om gåvor, vinster eller presenter. Nu är det upp till dig! Det är du som styr just nu och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. En hjälp eller ett stöd som du önskar eller behöver kommer din väg. Det kan även vara något du ber om eller frågar efter.

 

Jungfrun

Det kommer ett meddelande angående trygghet, välmående, ekonomi eller hälsa denna just nu. Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Lärande oavsett om det är du som lär ut eller om det är du som är eleven så har lärandet någon högre mening för dig just nu. Ta emot vägledning och lyssna inåt och uppåt.

 

Vågen

Denna tid bjuder på gemenskap och en trevlig samvaro men andra, även ansvar och familj ligger starkt. Är det rätt i tiden för dig så är även moderskapet i fokus. Något är i växande och ger du det rätt energi nu så kommer det att lyckas. Graviditet, fertilitet, moderskap, växande, ekonomisk framgång är områden som kan aktualiseras, allt beroende på var du står i livet. Du står i en fas där du arbetar på att åstadkomma bättre resultat på någon nivå. Det kan även innebära att du övar på något, går en kurs, utbildning eller så lär du själv ut. Du har själv makten nu att genomföra det du önskar eller har startat upp. Lita till dig själv och att du har kraften till att göra de förändringar du behöver. Du har även förmågan att finna den lösningen som är bäst för dig eller situationen du står i.

 

Skorpionen

Du känner tillit inför framtiden då du känner att något faller på plats, och du får även en tydlig vägledning framåt till ditt nästa steg. Nu är det upp till dig! Det är du som styr just nu och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Du, ditt intresse eller arbete expanderar och du får kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare. Det kan vara en chef, ledare, föreståndare, agent eller regissör.

 

Skytten

Du har tur och flyt med något just nu och något som du önskar kommer din väg. Denna fas blir bättre än den förra och du känner att det går åt rätt håll. Vänskap, tur, flyt eller någon form av vinst är områden som kan få en betydelse. En intressant eller spännande möjlighet dyker upp och en ny dörr öppnas upp för dig just nu. Nu handlar det om att att det som händer i din yttre värld faktiskt reflekterar vad som pågår i din inre värld. Det gäller även i kontakten med andra människor. Så du kan påverka vad som sker i din yttre värld genom hur du själv förhåller dig, du kommer att se något resultat på detta denna vecka. Ta till dig den lärdomen eller upplevelsen. Det inre går igen i det yttre. Mikrokosmos och makrokosmos.

 

Stenbocken

Det sker en omstrukturering i ditt liv på något plan, kan även röra arbetet eller arbetsplatsen. Fördelaktig tid för ett lån, bankbyte eller något liknande. Du kommer att lämna en situation som inte gynnar dig. Det kan också vara så att du får nog av något och vänder på klacken och går vidare. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort. Ärkeängeln Micheal hjälper dig just nu med din inre vision och du får vägledning i hur du ska manifestera detta i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

 

Vattumannen

Denna tid så kan det kännas lite rörig och i värsta fall kaosartad. Det kan vara en speciell större jobbig händelse som sker, eller flera små som var och en kanske inte är så jätte kämpiga men som ändå får dig att komma lite ur balans, hantera det väl och låt dig inte stressas upp, allt passerar och så gör även denna period. Du oroar dig för något som du inte behöver oroa dig för, allt löser sig och kommer att hitta sin väg efter bästa förmåga. Du, ditt intresse eller arbete expanderar och du får kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare. Det kan vara en chef, ledare, föreståndare, agent eller regissör.

 

Fisken

Det finns en ny styrka i dig just nu, det kan även så att du är extra modig eller förverkligar något du önskat. Detta är en period för förverkligande eller att sätta planer i verket. Det finns även chef eller ledaregenskaper och en vilja att få saker att fungera. Du är just nu tillräckligt stark för att få igenom eller utföra något du vill eller önskar. Förlita dig på dig själv, du är starkare än du tror. Ju mer du nu sprider kärlek till andra och investerar din kärlek i det du gör, ju mer kommer det att blomstra. Du sätter då igång en kraft som obönhörligen kommer tillbaka till dig. Detsamma sker om du agerar destruktivt eller negativt, så var noga med vilken energi du är i under denna period.

 

Kram och namaste Vivi

 

10 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v38 (17-23 sep) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen – kärlek, arbete & allmänt

 1. Tack för budskapet. Låter spännande det som kommer in till veckan. Stämmer in på där jag befinner mig och allt som händer omkring mig nu.(Vädur)
  Kram

 2. Hej och grattis till eran förlovning..kuul😍

  Undrar ifall dina budskap här gäller vecka till vecka..skriver du ett i veckan?

  Kram och lycka till
  Heléne från Göteborg

 3. Tack för att du varje vecka gör nya horoskop, dina horoskop är dem som stämmer bäst och är otroligt bra. Ser framemot dem varje ny vecka!Du är verkligen duktig på detta.
  Vet att jag kan välja väg/riktning i allt som kommer framför mig och att jag har ansvar för mina beslut. Men händelser som tex det du skriver för Stenbocken nu stämmer verkligen och, det gör det enklare att fatta vissa beslut. Tack för hjälpen på vägen!
  Ann

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *