Veckans Astro/Tarot v4 (21-27 jan)  – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot v4 (21-27 jan)  – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det.

 

 

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren

Glädje, styrka, spontanitet och någon positiv överraskning kommer din väg. Du är också färdig med något som för dig vidare ut på nya äventyr. Under juni så kommer något positivt att falla på plats eller gå in i en ny fas i ditt liv som är kopplat till din nuvarande situation. Något blir också klart och du gör ett avslut för att kunna gå in i något nytt. Detta kan vara en process du står i eller så sker det nya snabba förändringar. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt innan du kommer vidare. Du lyssnar inåt och agerar utifrån dina känslor. Var försiktig så du inte blir för känslomässig, impulsiv och förbiser intellektet eller varningsklockor.

 

Oxen

Du lyckas med något. Det kan vara något som du lyckas genomföra, väntat på ett tag eller så når du ett mål. Det innebär en seger, succé eller ett fullbordande för dig just nu. Nu är det upp till dig! Det är du som styr och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Du känner av en stress på någon nivå just nu vilket ger dig en känsla av kraftlöshet.

 

Tvillingen

Du så söker just nu någon bekräftelse eller en försäkran i något, kanske är det så att du har ett större bekräftelsebehov än annars. Det kan även vara så att något du väntat på gott eller ont nu bekräftas. Det som skapas eller kommer igång just nu blir färdigt eller går in i en ny fas i sommar (juni-aug). Du ber även om hjälp eller stöd vilket hjälper dig framåt. Det finns mer stöd runt dig än vad du tror så ha tillit och var inte rädd för att visa att du behöver andra.

 

Kräftan
Du upplever någon form av stress eller konflikt just nu, det kan även vara en positiv kreativ stress som innebär mycket arbete. Du vill inte kompromissa bort dig själv så du lyssnar inåt på dina egna svar som passar bäst för dig just nu. Lyssna och lita till din inre röst. Var sann mot dig själv. En situation eller relation förbättras, det kan även innebära en bättre hälsa för någon av er. Något som har känts jobbigt eller motigt lättar eller blir nu till det bättre. Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst.

 

Lejonet

Avtal, kontrakt, förverkligande, överenskommelser, kontroll och stabilitet är sådant som aktualiseras just nu. Antingen så sker det lite av varje av detta eller så är det en av dessa sakerna som får en större betydelse. Du eller någon annan besitter en auktoritet och har en förmåga att genomföra något önskat. Du är dessutom mer självständigt just nu eller så har du ett behov av att dra dig lite undan, kanske vill du vara mer för dig själv. Det kan även innebära att du har mycket fokus på dig själv och det du håller på med. En stark jag-kraft. Det finns en pålitlig person i din omgivning som du kan förlita dig på. Det behöver inte nödvändigtvis vara den personen du förväntar dig.

 

Jungfrun

Något nytt kommer igång och du upplever en glädje och spontanitet. Det i sin tur bidrar till en ny känsla av äventyr eller impulsivitet. Även en positiv oväntad händelse ligger starkt denna period. Du vågar ta ett nytt steg, gå in i ett nytt projekt eller tänka i nya banor. Energin kan även indikera en födelse eller en planering av ett barn eller djur om det ligger rätt i tiden. Det kommer även någon möjlighet din väg som innebär att du ser över dina alternativ. Du är klarsynt och besitter en visdom i frågan som gör att du vet hur du ska göra eller vad du vill. Det som skapas eller kommer igång just nu blir färdigt eller går in i en ny fas i sommar (juni-aug).

 

Vågen

Områden som är mer aktuella just nu är utbildning, visdom, andlig utveckling, kunskap, förståelse och traditioner. Det behöver inte vara alla områden samtidigt utan troligtvis ett av dem som du fokuserar extra på just nu. En utbildning, kurs eller mer kunskap ligger starkt. Även en bok, böcker eller något annat du läser får en betydelse. Nu är det upp till dig! Det är du som styr och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Ärkeängeln Michael hjälper dig just nu med din inre vision och du får vägledning i hur du ska manifestera detta i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

 

Skorpionen

Det finns ett beskydd över ditt hem just nu och du får även hjälp eller stöd med något ekonomiskt via kommunikation eller något praktiskt. En situation eller relation förbättras, det kan även innebära en bättre hälsa. Något som har känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre. Även helande i någon form ligger i fokus. Något sker nu som har en koppling till februari nästa år. En grund läggs och en fortsättning kommer till stånd. Något du önskar händer eller faller på plats, det finns även en stark inspiration. Det kan även just nu vara så att du synliggörs för något eller så skiner du lite extra som person. Datorer, hemsidor och internet kan även ha en stark betydelse för dig.

 

Skytten

Något du vill eller hoppats på går din väg. Det kan även vara så att en önskan går i uppfyllelse, det behöver dock inte vara en jätte stor grej. Internet eller datorer får en betydelse. Det kommer också ett skrivet eller kommunikativt meddelande din väg som påverkar dig. Du är dessutom mer kreativ än vanligt vilket kan innebära att du uttrycker dig i någon konstform, i ord eller genom att låta dig inspireras av någon annans utryck. Just nu så ligger hälsan i centrum och du lägger ner engagemang på ditt eller någon annans välmående. Det kan även vara så att du gör en förändring som leder till en bättre hälsa.

 

Stenbocken

Oväntade positiva känslor och händelser kommer din väg som bjuder in till glädje, spontanitet och rolig samvaro, kanske även till en fest eller ett event. Det kan även innebära ett nyfött barn eller ett nytt djur. Du lyssnar inåt och agerar utifrån dina känslor. Var försiktig så du inte blir för känslomässig, impulsiv och förbiser intellektet eller varningsklockor. Det ligger ett svar eller en händelse i samband med en födelsedag, födelsedagsfest, jubileum, firande eller liknande. Det kan även handla om en planering inför detta eller ett förhandsbesked.

 

Vattumannen

På någon nivå så känner du dig ensam eller upplever att du står utanför en gemenskap. Det kan bero på hur du hanterar situationen eller så känner du dig utesluten ur en gemenskap, eller så ställer du dig själv lite vid sidan om. Ibland kan det även komma en känsla av att man sitter fast. Du möter mer medkänsla än vanligt, både inifrån dig själv och andra vilket ger dig en ny positiv känsla. Om du blir besviken eller nedslagen så använd den energin som bränsle i dina kreativa projekt. Du får exakt det du behöver, avsett om det är en lärdom eller en kunskap för att komma vidare i det du står i.

 

Fisken

Du känner stor inspiration och en idé eller tanke för dig framåt. Du agerar för att sätta det hela i rörelse. Ditt hem står i centrum och vill du göra en förändring så sker det nu. Det kan gälla heminredning, shopping till hemmet, att du jobbar hemma, en viktig tillställning i hemmet, är mer hemma än vanligt eller något annat som har med hemsituationen att göra. Det kan även röra en plats som har en hemliknande miljö. Frihet är en stark energi just nu, har du haft det jobbigt så kommer du nu över något problem. Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig också.

 

Kram och namaste Vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *