Veckans Astro/Tarot v41 (8-14 oktober) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot v41 (8-14 oktober) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen – kärlek, arbete & allmänt 

Läs detta först:Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det. 

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.


RELATERA GÄRNA DITT VECKO-ASTRO/TAROT till DITT MÅNADS-ASTRO/TAROT FÖR ATT FÅ EN YTTERLIGARE FÖRSTÅELSE.
Läs oktober månads Astro/Tarot här! 

 

Väduren

Denna tid bjuder på gemenskap och en trevlig samvaro men andra, även ansvar och familj ligger starkt. Något är i växande och ger du det rätt energi nu så kommer det att lyckas. Graviditet, fertilitet, moderskap, växande, ekonomisk framgång är områden som kan aktualiseras, allt beroende på var du står i livet. Nu är det upp till dig! Det är du som styr just  och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Det är viktigt för dig att prioritera det som intresserar dig och det du vill lägga ditt fokus på så du stänger ute det som stör eller distraherar. Det kan även vara så att du drar dig undan för att få vara i fred eller samla dina tankar. Vila, återhämtning eller bara vara i stillhet är sådant som också ligger i fokus just nu.

Oxen

Det finns ett växande i någon form och det du bygger på just nu ökar och du har en möjlighet att få det att lyckas eller få en positiv utdelning. Det finns även en omhändertagande roll där man bryr sig om och stöttar de som står en nära. Ett nytt steg tas som skapar en ny grund inför framtiden. Det finns även en förlåtelse som behöver ske, antingen inifrån dig själv eller så handlar det om andra. Lägg åt sidan gamla oförrätter och försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst. Helande energi kommer din väg, det kan även vara så att den kommer till någon närstående. Det finns en kontakt till healande personer, det kan även vara du själv som på någon nivå är en healer.

Tvillingen

På någon nivå så har du fastnat och ser ingen lösning eller möjlighet vilket i värsta fall kan leda till martyrskap. Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information till något eller om någon som intresserar dig. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Du tar hand om dig själv och lyssnar inåt för att känna efter vad du behöver. Du släpper på någon känsla av skuld eller dåligt samvete.

Kräftan

Något ligger runt dig just nu som faller på plats och du får en nystart eller går in i en ny fas i först i mars nästa år. Harmoni, balans, estetik, konst eller inredning är sådant som har en större betydelse för dig nu. Du oroar dig även för något som du inte behöver oroa dig för, allt löser sig och kommer att hitta sin väg efter bästa förmåga. Var tydlig i din kommunikation så undviker du missförstånd, då öppnar du också upp för svar på det du undrar över eller tänkt på. Ta vara på denna energin som kommer din väg.

Lejonet

Du känner dig lite låst och ser ingen lösning, öppning eller möjlighet vilket i värsta fall kan leda till att du tycker synd om dig själv. Du släpper även taget om något som du är färdig med eller som inte längre gynnar dig. Du vill inte kompromissa bort dig själv så du lyssnar inåt på dina egna svar som passar bäst för dig just nu. Lyssna på och lita till din inre röst och var sann mot dig själv för du vet vad som är bäst för dig.

Jungfrun

Just nu så är det något som får dig att tycka lite synd om dig själv, det behöver inte vara något särskilt som sker utan det kan även vara en känsla som du bär på. Du oroar dig också för något som du inte behöver oroa dig för och du kommer att upptäcka att svaret eller lösningen fanns där hela tiden. Helande energi kommer din väg, det kan även vara så att den kommer till någon du bryr dig om. Det kan även vara så att du själv har en healande roll. Något håller på att ske men du får ha lite tålamod då projektet/engagemanget tidsmässigt tar ca 9-10 månader. Låt det ta den tiden som det behöver eftersom det måste finslipas och gå igenom flera olika processer längst med vägen innan det är klart.

Vågen

En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, stabil och tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trofast och stabil energi, hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt. Det kan även vara du själv i den energin om du är en kvinna. Nu är det upp till dig! Det är du som styr och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Nu lägger du ner tid och engagemang på något som du vill ska bli så bra så möjligt. Inse när du är färdig, annars finns det en risk för att du aldrig blir klar eller så överarbetar du det hela. Det kan även vara så att du finslipar dina kunskaper eller förmågor till perfektion.

Skorpionen

Kärlek och samvaro med någon eller några du älskar ligger starkt denna vecka. Det finns även besvarade känslor och en stark gemenskap. Om du önskar ett stöd så kommer det din väg. Är du singel så är nu en bra tid för att skapa en kontakt. Har du en relation så känns kärleken extra stark. Något du väntar på eller önskar håller på att ske, du får ha lite tålamod så du inte riktigt är framme ännu men det ligger inom räckhåll. Det kommer även hjälp eller support utifrån i något kreativt projekt. Det kan även vara ett skrivande eller en skrivelse.

Skytten

Områden som är mer aktuella just nu är utbildning, visdom, andlig utveckling, kunskap, förståelse och traditioner. Det behöver inte vara alla områden samtidigt utan troligtvis är det ett av dem som du fokuserar extra på just nu. En utbildning, kurs eller mer kunskap ligger också starkt. Även en bok, böcker eller något annat som du läser får en betydelse. Du står upp för dig själv och vad du vill och tycker och går bara med på sådant som du verkligen vill. Du lyssnar inåt och låter dig vägledas av din känsla. Du förbinder dig till någon eller något just nu. Det kan vara så att du lovar något eller så satsar du på något för dig själv, ditt liv, ett mål eller när det gäller din livsuppgift. Lyssna på dig själv och våga fullt ut, ju mer du satsar eller vågar ju större utdelning.

Stenbocken

Det är lite olika saker som kan hända i ditt liv just nu. Det kan vara någon av dessa händelser som sker eller så är det alla. Antingen så ligger energierna starkt runt ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära förändringar som är kopplade till inredning, renovering, flytt, hemarbete eller något annat som involverar en hemsituation. Annat som kan ske är att du får en nystart av din trygghet och stabilitet, eller att du bryr dig om din fysiska kropp. Det kan även komma en löneförhöjning eller liknande din väg. Allt beror på vart du befinner dig i livet just nu.

Vattumannen

Det ligger starkt runt ditt hem och din hemsituation just nu, det innebär att det sker någon förändring där. Det kan även innebära att du arbetar hemifrån eller står i något projekt som har sin bas i hemmet eller på ett ställe med en hemliknande miljö. Något tillkommer som skapar mer trygghet. Det ligger något beslut runt dig, det kan även vara ett avtal, kontrakt eller något rättsligt. Be om det du önskar så kommer det din väg, om du inte själv agerar så kommer inte energin igång ordentligt, det finns även hjälp eller stöd runt dig.

Fisken

Du känner oro, inre konflikter eller så har du en känsla av utanförskap. Det kan även vara så att du är rädd att förlora någon eller något. Det du nu på gott eller ont sår i ditt liv kommer du att få skörda senare i höst (okt-nov). Så välj noga vad du gör eller startar upp just nu. Helande energi kommer din väg, det kan även vara så att den kommer till någon närstående. Du är just nu tillräckligt stark för att få igenom eller utföra något du vill eller önskar. Förlita dig på dig själv, du är starkare än du tror och du har energi till att gå framåt.

Kram och namaste Vivi

4 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v41 (8-14 oktober) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

 1. Hej Vivi ❤
  Måste bara berätta att det är första gången ett vecko horoskop har stämt in så bra på mig, vattumannen. Jag läste nyss detta & det stämde så himla bra:

  “Vattumannen ♒
  Det ligger starkt runt ditt hem och din hemsituation just nu, det innebär att det sker någon förändring där.”

  Jag flyttade nyss in i en ny lägenhet. För typ en vecka sen. Hade fått en kvarlämnad soffa av flera hyresgästen som gjorde att jag absolut inte trivdes för fem öre 🙈 men så fick jag bort den igår & fick min drömsoffa! ❤ Så igår kom min glädje tillbaka som varit borta sen jag flyttade in hit & alla fönster fick gardiner m.m. Så igår blev min lägenhet till en ombonad, varm & underbar lägenhet! 😍❤🤗

  Så tusen tack för veckor horoskopet som stämde in & tack för att allt du gör & för att du är du!!!! 💖

  Varma kramar 🍁❤😘

 2. Hej Vivi,
  Har en liten fråga om Astrologi, som du är så duktig på.

  Kan man beställa av dig, att du lägger mitt horoskop efter när jag är född?
  Var hos en kollega till dig som sa att jag har Väduren i mig, fast jag är född i Jungfruns tecken. Skulle så gärna vilja förstå detta.

  Ha det så gott!

  Mvh Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *