Veckans Astro/Tarot v43 (22-28 oktober) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

Veckans Astro/Tarot v43 (22-28 oktober) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen  

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA veckor känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig vecka. Energierna står alltid i proportion till det. 

RELATERA GÄRNA DITT VECKO-ASTRO/TAROT till DITT MÅNADS-ASTRO/TAROT FÖR ATT FÅ EN YTTERLIGARE FÖRSTÅELSE.

Läs oktober månads Astro/Tarot här! 

 

OBS!När man spår för en väldigt kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren

Du känner av en stress på någon nivå just nu vilket ger dig en känsla av kraftlöshet. Du öppnar även nu upp för att ta emot av andra vilket gör att du själv kan ge tillbaka. Lyssna på dig själv så vet du vad du ska göra. Var försiktig så du inte tar emot för mycket energi från andra oavsett om den är bra eller dålig, det viktigt att du separerar andras känslor från dina egna. Du förbinder dig till någon eller något just nu. Det kan vara så att du lovar något eller så satsar du på något för dig själv, ditt liv, ett mål eller när det gäller din livsuppgift. Lyssna på dig själv och våga fullt ut, ju mer du satsar eller vågar ju större utdelning.

 

Oxen

Kärlek och samvaro med någon eller några du älskar ligger starkt. Det finns besvarade känslor och en stark gemenskap. Om du önskar ett stöd så kommer det din väg. Är du singel så är nu en bra tid för att skapa en kontakt. Har du en relation så känns kärleken extra stark. Ditt hem står i centrum och vill du göra en förändring så sker det nu. Det kan gälla heminredning, shopping till hemmet, att du jobbar hemma, en viktig tillställning i hemmet, är mer hemma än vanligt eller något annat som har med hemsituationen att göra. Det kan även röra en plats som har en hemliknande miljö. Ärkeängeln Michael hjälper dig just nu med din inre vision och du får vägledning i hur du ska manifestera detta i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

 

Tvillingen

Du gör ett val utifrån vad du vill, känner eller behöver. Just nu så är det viktigt för dig att du får något på ditt sätt oavsett vad andra tycker eller tänker. Du vet själv vad du behöver göra så lyssna inåt för vägledning, du har kunskapen och visdomen inom dig. Just nu så fokuserar du även på dina prioriteringar, det är viktigt att du gör allt i rätt ordning och på rätt sätt, du engagerar dig i det som är viktigt för dig.

 

Kräftan

Denna tid bjuder på gemenskap och en trevlig samvaro men andra, även ansvar och familj ligger starkt. Är det rätt i tiden för dig så är även moderskapet i fokus. Något är i växande och ger du det rätt energi nu så kommer det att lyckas. Graviditet, fertilitet, moderskap, växande, ekonomisk framgång är områden som kan aktualiseras, allt beroende på var du står i livet. En positiv uppvaktning sker och någon vill dig väl. Du spenderar även tid i en miljö som får dig att må bra, det kan handla om blommor, doftessenser eller natur. Att vara och visa tacksamhet just nu kommer att gynna dig i längden, då kommer du att få mer att vara tacksam för eftersom du attraherar mer av det du fokuserar på. Se vad du faktiskt har och fokusera inte på fel saker och det som känns negativt är viktigt.

 

Lejonet

Du upplever någon form av stress eller konflikt just nu, det kan även vara en positiv kreativ stress som innebär mycket arbete. Något du väntar på eller önskar håller på att ske men du får ha lite tålamod då du inte riktigt är framme ännu men det ligger inom räckhåll. Du förbinder dig även till någon eller något just nu. Det kan vara så att du lovar något speciellt till någon annan eller så satsar du för fullt på något för dig själv. det kan gälla ett ditt mål eller din livsuppgift. Lyssna på dig själv och våga fullt ut, ju mer du satsar eller vågar ju större utdelning.

 

Jungfrun

Något sker nu som har en koppling till februari som passerat eller något som sker i februari nästa år. En grund läggs och en fortsättning kommer till stånd. även något du önskar händer eller faller på plats just nu, det finns även en stark inspiration. Det kan också just nu vara så att du synliggörs för något eller så skiner du lite extra som person. Datorer, hemsidor och internet kan även ha en stark betydelse för dig. Nu är det upp till dig! Det är du som styr just nu och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Du ska inte vara så hård mot dig själv, du har inte gjort något fel. Det man gör i välmening har rätt intention och kommer att landa rätt även om du inte ser det direkt. Du ska även släppa ilska och rädsla gällande andra då det vänds mot dig själv annars.

 

Vågen

Just nu så vet du vad du har men vill samtidigt komma vidare så du ser över nästa steg inom något som är viktigt för dig. Du står troligtvis i en valsituation. Något du är involverad i fungerar inte riktigt som du önskar så du måste hitta ett nytt sätt att komma vidare. Du gör dessutom något du verkligen tror på och du följer ditt hjärta. Det kan innebära att du följer en passion eller så kommer du i kontakt med en. Nu lägger du ner tid och engagemang på något som du vill ska bli så bra så möjligt. Inse när du är färdig, annars finns det en risk för att du aldrig blir klar eller så överarbetar du det hela. Det kan även vara så att du finslipar dina kunskaper eller förmågor till perfektion.

 

Skorpionen

Det ligger en stark känsla av gemenskap eller samhörighet just nu som även kan handla om ett samarbete. Ett gynnsamt avtal eller en överenskommelse sker eller planeras. Tro på dig själv, du har kraften med dig. Hälsosam mat eller grönsaker påverkar just nu, antingen så förändrar du något till det bättre eller så börjar du en planering. Det kan även vara så att du ser eller läser något som påverkar dig starkt. Det finns en insikt och medvetenhet om hur vi påverkas av vår kost och du lyssnar till dig själv eller ett gott råd. Något nytt kommer din väg eller finns runt dig, det kan vara ett barn, ett djur, en idé, nyhet eller ett projekt.

 

Skytten

Du så söker just nu någon bekräftelse eller en försäkran inom något, eller så kanske du har ett större bekräftelsebehov än annars. Det kan även vara så att något du väntat på gott eller ont nu bekräftas. En omvårdande och stödjande kvinna får en betydelse för dig, det kan även vara du själv som intar den rollen. Just nu så ligger hälsan i centrum och du lägger ner engagemang på välmåendet. Det kan även vara så att du gör en förändring som leder till en bättre hälsa. Det kan även vara någon annans hälsa som du har fokus på.

 

 

Stenbocken

Du har tur och flyt med något just nu och något som du önskar kommer din väg. Denna fas blir bättre än den förra och du känner att det går åt rätt håll. Vänskap, tur, flyt eller någon form av vinst är områden som kan få en betydelse. En intressant eller spännande möjlighet dyker upp och en ny dörr öppnas upp för dig just nu. Var tydlig i din kommunikation så undviker du missförstånd, då öppnar du också upp för svar på det du undrar över eller tänkt på. Ta vara på denna energin som kommer din väg.

 

Vattumannen

Under denna period så avvaktar du med något eller ligger lite lågt, det kan även vara så att du tvingas in i en väntan. Så ha tålamod. Känslomässigt så tar du inga stora steg utan du behöver nog få vara lite oaktiv utan att det gör något. En intressant eller spännande möjlighet dyker upp vilket öppnar upp för något nytt. Var tydlig i din kommunikation så undviker du missförstånd, då öppnar du också upp för svar på det du undrar över eller tänkt på. Ta vara på denna energin som kommer din väg.

 

Fisken

Just nu så vet du vad du har men vill samtidigt komma vidare framåt så du ser över vilket ditt nästa steg är. Du står troligtvis i någon form av valsituation. Något du är involverad i fungerar inte riktigt som du önskar så du måste hitta ett nytt sätt att komma vidare. Du befinner dig även på en speciell kraftplats, det kan innebära att du finner en ny plats som känns rätt för dig eller så lägger du fokus på att miljön du är i ska ge dig en skön känsla och positiv energi. Det kan även vara så att du befinner dig på en magisk plats för ritualer. Att vara och visa tacksamhet just nu kommer att gynna dig i längden, då kommer du att få mer att vara tacksam för eftersom du attraherar mer av det du fokuserar på. Se vad du faktiskt har och fokusera inte på fel saker och det som känns negativt.

 

Kram och namaste Vivi

4 thoughts on “Veckans Astro/Tarot v43 (22-28 oktober) – Mediala Budskap för de olika stjärntecknen

  1. Hej Vivi,

    Tar du emot för tarotläsningar eller medial vägledning?
    Skulle gärna vilja boka det med dig i sådana fall men hittar inte var man tar kontakt med dig. Jag har tidigare varit hos Elinor Hedlund men bor nu i Stockholm, samt har alltid haft en känsla att jag borde träffa dig. Återkom gärna, och ifall du inte tar emot, kanske du kan gå i god för någon annan i Stockholmsområdet?

    Hälsningar Annie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *